LIHKG 箍牙集中討論區5

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
剝左牙食野好辛苦 完全唔想食野
好奇想問 要剝牙嘅巴絲 有冇人試過齋剝上排牙個兩隻小臼齒 但就唔剝下排牙?

但黎緊會剝埋下面
因為想再收入d

淨剝上面咁咬合係咪唔齊?
收入d係指上排牙?

你係咪一次過剝四隻牙
死啦 好驚 真係唔知點食野
好奇想問 要剝牙嘅巴絲 有冇人試過齋剝上排牙個兩隻小臼齒 但就唔剝下排牙?

但黎緊會剝埋下面
因為想再收入d

淨剝上面咁咬合係咪唔齊?
收入d係指上排牙?

我有爆牙同咬合不正
上面剝完已經大致上齊
係下面有隻rotate未得
有空間但係又郁得慢
應該係d骨唔夠位
所以想郁得靚d就唯有再剝下面

你係咪一次過剝四隻牙

唔係呀 分2次 我都覺得好辛苦
有冇落骨釘既弟兄?
你地有冇話幾時落
箍左差唔多半年,唔太辛苦,早知道早d箍

你係咪一次過剝四隻牙

我都係。咬野無咁靈活,搞到唔想食野

你係咪一次過剝四隻牙

我都係。咬野無咁靈活,搞到唔想食野

1掂到d牙肉就好唔舒服 要幾耐先唔會錦

但黎緊會剝埋下面
因為想再收入d

下排天生少2隻牙,唔使剝

梁達志個間既價目表,頭先睇完牙影的
除左箍牙,其他都係其他醫生做
岩岩加左個bite turbo,唔知幾時先咬到野
有無人試過要mok 2隻門牙咁箍?
因為我有隻門牙杜過牙齦 而家一係keep隻壞ge門牙mok另外兩隻健康的小臼齒 一係就mok成對門牙
岩岩consult 完叫我再諗諗
好難決擇
嚟緊想喺康齒堂箍,有無巴絲可以做介紹人

https://t.me/chtmk

有個女醫生好粗暴
之前甩左個藍色膠圈搵佢幫手攝返
佢整整下隻手唔夠力係我個口入面跣手,你知佢又揸住啲工具嗰下幾驚佢會𠝹爛我個口,搞到好似變左joker咁
攝完之後仲要流曬牙血
個口成陣血腥味

有個女醫生好粗暴
佢整整下隻手唔夠力係我個口入面跣手,你知佢又揸住啲工具嗰下幾驚佢會𠝹爛我個口,搞到好似變左joker咁
攝完之後仲要流曬牙血
個口成陣血腥味

吳xx 醫生?

有個女醫生好粗暴
攝完之後仲要流曬牙血
個口成陣血腥味

今日剝埋另一邊牙
都唔知點食野

有個女醫生好粗暴
攝完之後仲要流曬牙血
個口成陣血腥味

今日剝埋另一邊牙
都唔知點食野

地獄既開始
我係有少少爆牙同哨牙,近排開始係李詩豪醫生度箍,$21xxx,包埋剝牙照x光,有得分期每次$500咁畀
我係有少少爆牙同哨牙,近排開始係李詩豪醫生度箍,$21xxx,包埋剝牙照x光,有得分期每次$500咁畀

我有個frd係佢到箍完,箍得幾好,佢都推薦我去
但我google完就唔係好敢了

有個女醫生好粗暴
攝完之後仲要流曬牙血
個口成陣血腥味

今日剝埋另一邊牙
都唔知點食野

地獄既開始

隔左幾耐?正常之前剝完既已經食得啦

有個女醫生好粗暴
攝完之後仲要流曬牙血
個口成陣血腥味

有次,梁遲到,佢好急,未岩位就用力,個支野尖尖地,一野隊左落我啲牙肉,𠝹損左,痛到我差啲想屌佢

係咪態度差嗰啲?我又唔係幾覺,佢好詳細咁答我啲問題,之前我遲左到佢會即刻安排返時間畀你,至於手勢尚算溫柔

平過大陸

係咪態度差嗰啲?我又唔係幾覺,佢好詳細咁答我啲問題,之前我遲左到佢會即刻安排返時間畀你,至於手勢尚算溫柔

Google baby condom嗰到好多人話比佢整壞左棚牙

Google baby condom嗰到好多人話比佢整壞左棚牙

咁我就唔知喇 不過我又係有朋友箍過話幾好我先至去,重點係價錢好平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞