LIHKG 箍牙集中討論區5

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
請問有冇巴絲打係葉宇焜牙醫度箍牙 求幫介紹 我TG@Battlekey

有介紹嘅話幾錢

冇介紹三萬包
有介紹好似二萬六
包剝牙
想問剝完個晚係咪漱口水都唔好用
有冇人有用水牙線

咩都唔好用
刷牙避開傷口
直接咬住著綿花訓教好啦
聽日訓醒先用
有冇人有用水牙線

尋日磨完牙之後食咩都攝晒入牙罅
每餐用牙線都撩番勁多嘢出嚟
有冇西環巴絲有興趣cool隱適美?
今日去咗西環尾間Dr Nicholas 做consult
二人同行有平
折左之後
唔使剝$36000
剝牙$40000

有興趣https://t.me/Wsaaan
姑娘醫生都勁後生 醫生都好細心 地舖黎 一年接200幾個case 專做隱適美 頭幾頁都有絲打介紹過

有無得分期?
二人同行有平
折左之後
唔使剝$36000
剝牙$40000

姑娘醫生都勁後生 醫生都好細心 地舖黎 一年接200幾個case 專做隱適美 頭幾頁都有絲打介紹過

有無得分期?

二人同行有平
折左之後
唔使剝$36000
剝牙$40000

有無得分期?[/quote]
有 佢受碌卡 自己打比銀行分就可以
第一次 appointment $8000
第二次$12000
之後覆診每次一千

去consult一入到去屌左出聲 入去見到個靚仔鬼佬拖住佢個女去睇 之後出到黎又見到另一個鬼佬 consult過4,5間都未試過偶到呢個情況 入到去佢同我講返使唔使剝牙之類嘅野 之後搵返同我差唔多case個video比我睇 講左好多野 有問必答咁 完全唔hea 就算有人喺出面等都唔chur 但問題係佢個consult係完全免費 真心未見過咁有心嘅醫生
上次去葵芳張業文hea撚到仆街 趕住做下個客咁款

最後因為係地舖 後生醫生 再加佢一年接二百幾個case 專做隱適美 有鬼佬客 同埋有靚女姑娘嘅關係決定左去佢到cool [/quote]
識揀😂😂😂 我都話左佢長氣架啦!
佢做好多鬼佬客
咁似美容院啲口吻,
自己打去銀行分
第一,唔係間間銀行有消費分期,
第二,就算有消費分期都會有手續費,例如恒生卡依家好似做緊每月0.25%,匯豐好似都有,但息口唔記得,其他銀行我唔清楚。
我以前就俾美容院害過一次,
又係咁講,碌完打去銀行先知間銀行係無得簽完打去做分期。
總之自己小心啲,問清楚銀行有冇得做消費分期,點計數,因為錢係自己俾嘅。

咩都唔好用
刷牙避開傷口
直接咬住著綿花訓教好啦
聽日訓醒先用

係直頭唔好漱口

咩都唔好用
刷牙避開傷口
直接咬住著綿花訓教好啦
聽日訓醒先用

係直頭唔好漱口

刷牙呢 個口成陣血味 好臭
想問下有冇人箍過尖沙咀姚思禹醫生?

咩都唔好用
刷牙避開傷口
直接咬住著綿花訓教好啦
聽日訓醒先用

係直頭唔好漱口

刷牙呢 個口成陣血味 好臭

我一次過剝4隻牙都無成口血喎,
你未止血?
我剝完牙醫生話24小時唔可以漱口,
當日唔可以刷牙,
第2日刷牙時都要小心唔好刷到個窿。
我之後刷牙都有刷個窿,無流血。(今日第6日)
係有一晚個水牙線打咗落其中一個窿度有流血,
不過轉頭都已經無事。
同埋有血記得要吞落肚,唔好吐番出黎。
LM 下個禮拜都去睇牙準備箍牙
之前睇過都話環剝四隻
好驚
LM 下個禮拜都去睇牙準備箍牙
之前睇過都話剝四隻
好驚
二人同行有平
折左之後
唔使剝$36000
剝牙$40000

有無得分期?

二人同行有平
折左之後
唔使剝$36000
剝牙$40000

有無得分期?

有 佢受碌卡 自己打比銀行分就可以
第一次 appointment $8000
第二次$12000
之後覆診每次一千

去consult一入到去屌左出聲 入去見到個靚仔鬼佬拖住佢個女去睇 之後出到黎又見到另一個鬼佬 consult過4,5間都未試過偶到呢個情況 入到去佢同我講返使唔使剝牙之類嘅野 之後搵返同我差唔多case個video比我睇 講左好多野 有問必答咁 完全唔hea 就算有人喺出面等都唔chur 但問題係佢個consult係完全免費 真心未見過咁有心嘅醫生
上次去葵芳張業文hea撚到仆街 趕住做下個客咁款

最後因為係地舖 後生醫生 再加佢一年接二百幾個case 專做隱適美 有鬼佬客 同埋有靚女姑娘嘅關係決定左去佢到cool [/quote][/quote]
屌係呀
張業文真係好撚hea
完全冇解釋過任何野就趕左你出去
之後就係由啲姑娘做講解
On9
其實得都想做隱適美
但consult過醫生,做傳統會收得入啲
隱適美會收得冇咁入
所以放棄左
其實我都想做隱適美
但consult過醫生,做傳統會收得入啲
隱適美會收得冇咁入
所以放棄左
同埋張業文個姑娘話稿完臼齒個位會有條牙縫
話咁係正常
我估嗰條牙縫係牙箍個戒指條縫黎
但正常牙醫唔係都會幫你收返條縫架咩
點睡解佢會話係正常
想箍牙好耐但冇咩錢
宜家岩岩出黎做野先有錢箍
前面門牙有d倒及
有冇巴絲有類似情況
可唔可以分享下搵邊個醫生箍
最好專科有得分期 新界九龍都ok

有冇人試過橡筋咁綁?
好鬼死痛
訓覺唔小心頂到D牙痛到痴線
講嘢都辛苦

我都康齒堂 分左Dr. Wong俾我

唔係呀話...我都係陳x煌
我拎左第一個箍 明明十日左右換
佢又冇期 已經等到第三星期先去覆診突然又話唔得再推遲
唔知點解佢一星期得三日喺到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞