LIHKG 箍牙集中討論區5

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

唔該曬
咁我應唔睇佢了,因為我想快少少搞掂
大家有無其他推介

專科、budget 希望5萬樓下 (傳統鋼粒)
唔洗等好耐,邊區所無謂

屯門柏麗3萬8 專科

啱啱上attachment
下排果粒頂住左上掛牙 咬唔到嘢
有無巴絲係尖沙咀林醫生到箍隱適美
可唔可以做我介紹人
窮學生想慳錢
https://t.me/Mriya1874

跪求
窮撚想問吓箍牙係咪要一次過比晒全部錢
窮撚想問吓箍牙係咪要一次過比晒全部錢

最常做法係比一萬首期
然後每月覆診比1000

覺得佢好好
我有少少假哨牙
我啲牙本來就已經好整齊
用傳統嗰隻好定隱適美? 分別係咪只係影響箍嗰陣既美觀程度?
價錢多數幾多到?
有冇得分期比 窮學生一名
最後想問下屯門箍 推介邊間
乜都唔識所以好多問題

窮就傳統啦
傳統既拉力比隱適美好
啱啱上attachment
下排果粒頂住左上掛牙 咬唔到嘢

我都試過,有次唔小心咬到,甩左啲碎出黎

你應該未箍完?
牙醫會同你講架喎 就算箍齊左都要箍多陣對埋中線 好似係

你應該未箍完?

我consult嗰陣個牙醫已經同我講明我就算箍完中線都會有少少嗰對

你應該未箍完?

我consult嗰陣個牙醫已經同我講明我就算箍完中線都會有少少對唔齊

你應該未箍完?

我consult嗰陣個牙醫已經同我講明我就算箍完中線都會有少少對唔齊

應該唔會架喎,除非天生少左隻牙,d牙係單數
拉門牙中線真係好痛

我已經箍左四個月,但下排都仲未齊
我睇d blog,人地四五個月已經齊曬

睇多個醫生

同求巴絲做介紹人
https://t.me/siuuuudennn
有冇人試過近耳仔 太陽穴果個位 個口張開時痛? 最近冇啦啦痛 仲會有關節pak pak聲
我箍要5萬幾
本身話4萬8 跟住唔知做咩又話要+6000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞