【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
不過你好快就會發現隻game真係好養生

唔打pvp/dc呢啲真係每日on一on skip完就可以直接收工

遲啲無野做想搵野玩果陣你慢慢就會想打下pvp然後會越打越上癮
唔得的,要用andorid模擬器開隻驚就課到
PVP依家有金卷,一定要打
但好多110痴線佬
唔會係為左獎勵而打啦

Master一個season先得果40-50金券,但我都幾肯定你為左上master要用嘅係無限咁多金券同fusion core
我都覺
課左咁多角色啲技都開到7788,差兩三隻就齊覺醒
但係裝都淨係得兩三套
完整既黑白裝都未有一兩套
全部亂砌流,有效果就塞住先
全套靚裝留比主力
Replacer齊左,希望A卷中黑徐
差隻有病就齊曬
無聲巴真係好有心有問必答
即使係我呢啲伸手黨
你唔係玩左好耐啫,正常

裝你剩係儲齊咁多件都要花好多時間
Pvp shop, challenge, dc全部都要用時間儲嘅

然後洗好set同substat又係另一回事想快除左有運,基本一定係靠錢解決

隻game好玩,我唔介意答多少少問題
12月免費自選有有病揀,我都係諗住到時揀
原來你先係基佬
有病咁型
有體all in哂落hard event
幾好 返工禁幾下
享受送資源果下
痴線得4隻
可以買返女裝skin
發覺70lv果關都打唔贏 坦都坦唔住
依家係呢隊 仲有冇得砌下
玩到後面發現info原來先係最缺既資源
好多raid但係唔夠info打
玩耐啲又多番
個bingo活動係點玩
你係operation度打mark左event嘅關,有機率會跌一個circuit
一舊circuit可以隨機開一格bingo

每10次重覆數字可以自選一格去開,無記錯好似可以儲起最後先揀

中間4格要做任先開到,都係啲正常玩就會做到嘅任
升天使盾
非常好用
下個開post嘅可以將首抽果度改做#629
Xiaolin係狙,你隻chifuyu坦唔住係正常,開場落天使盾先會好啲
另外坦唔住就唔好咁急落輸出,落多隻前排同奶先,都係唔得就帶雙奶

永遠都係處理左生存先諗輸出,唔係你啲輸出幾勁都係落地就死
隻Kyle同Edel叫唔叫副坦
唔係好知順序應該點落
落坦先又3星唔到
Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞