【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

咁樣是咪玩得
link左steam滿心歡喜想課金
點知佢用美金計 貴過用港元唔少
免費抽活動我額外抽多5隻GAEUN
係咪拎黎突破比較好
一係就模擬器用英磅課
算佢好數 我早排入左d消費券入steam 如果唔係唔撚課阿
有無咁多
不過免費抽都計contract obtained,所以唔建議自食住

12月開rearm之後每一隻rearm SSR都要分解4隻contract SSR

另外因為rearm角升技要食返果隻角色嘅碎,所以有得rearm嘅角色最好點都唔好自食,留返之後分解拎多啲碎,如果唔係到時就要有Planet point買碎升技
如果透過分解嘅話,要分解4隻先夠角色碎升滿10技
所以對有rearm嘅角色嚟講,你分解返佢本體4隻重複就可以滿晒所有野

至於未有rearm嘅角色突唔突好,就純粹睇你驚唔驚韓服突然出果隻角嘅rearm,搞到又要儲過
是,抽左selective未?
忍手唔抽 下隻好似仲勁
抽咗 嗰隻gauen
原本仲想講等抽晒160抽先抽selective

因為依家個pool有gaeun, 如果你過幾日歪左你會好後悔自己selective無要到chifuyu

不過無所謂啦,常駐有好多方法補,依家開始慢慢推主線跟task force plan做住先就得
我都想要gaeun
上面位巴打免費抽抽左5隻出嚟,你向佢偷下師啦
歐皇
我想問用employment contract抽160抵唔抵?

終於齊左3 set 7244
千祈唔好
奶晒野 差唔多100抽用晒落去
唔撚係掛
你有咁多票不如抽veronica,有用好多
果個pool仲要唔係隻隻勁,多up又難抽到仆街
本身諗住博隻坦番黎叫serapel
點知炒晒車,後悔了
Okok
我想問埋砌隊有冇話放邊隻入去

早你幾日玩 你已經屌打我
早佢兩個月玩
已經比佢屌打
會長第一隻覺醒諗住係ministra?
排期排到去arhat joo shiyoon
其實正常150抽係會保底up角,但你抽果個免費多up banner係無保底的...
你100抽有無抽到啲咩,如果唔係真係倒晒落海

同埋你係咪用左石抽?
呢隻game有好多野要用石買,一般得課長先會用嚟抽卡,你睇嚟要慢慢儲返啲資源先

而且真係好想要純坦嘅話,登入15日可以自選一隻覺醒,揀師傅仲簡單直接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞