【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
隻驚是咪唔使刷首抽
買ac咪唔使刷
好多110大佬..上唔到RANK GOLD4
唯一一隻110 A.Yuna ban2
無知一問︰國際服點課金?
有冇功課抄
Steam
今晚返去搞搞vpn先
隻game唔使vpn
手機嘅話開個外國Google ac,steam嘅話我直接課就得
Pvp係咁,痴線佬先可以個個禮拜跟住met轉隊打,一般人就等自己啲角色無比人ban果陣再打
轉咗us ac 強制彈番hk 個邊
有冇解決方法?
唔通ios係要vpn咁我真係唔熟,sor
你要轉AC 同埋轉STORE
IOS 係分開兩樣架
唔係用美國AC 佢就自己識去美國STORE
啱啱搞掂 要開新ac同美國地址+zip code要填啱先得
我都啱啱開VPN LINK 左STEAM
課個金先
零課+今日入坑係咪唔洗諗pvp
PVP 要打
打完有代幣
輸左都有
照儲用來換勁裝
入去直接輸左攞代幣就得
唔該巴打,原來隻驚咁佛
咁我追下版頭睇下刷首抽邊隻好先
係咪應該淘寶買ac
今日玩左成萬info,暫時試落最好係咁樣

Lv同裝果啲唔特別講,我發現operator招aoe dmg taken rdc好重要
一唔用佢,堆sniper係咁比人秒
新手一問,首抽完黑票抽唔到Awakened係咪可以重刷
講多少少,隻game pvp有兩個模式
Strategy就係打電腦,其他人set防守隊
Ranked就係實時同其他人打

前者基本上無乜難度,一嚟電腦易打啲,二嚟都仲有唔少人掛1lv隊送分
你只要有基本角色/練度/裝,每季要上到最高rank唔算太難,不過排名獎勵就無咁多

後者嘅話,無課係低rank都可以玩下嘅,但高rank如無意外都係重課同痴線佬嘅天下
Box無返咁上下meta角/110練度/頂配裝,就無謂擺太多心機落去

但正如上面巴打講,每日無論贏輸點都可以拎到900pt換野,所以點都要打的
你等某啲日子冇ban你主力就沖rank
其他打bot算
想刷首抽基本都係咁樣刷,抽完果十幾抽黑票都唔中就del ac重刷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞