【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

同佢打左6次全部輸晒,大佬們你地會點拆
開頭先推主線開功能,基本上跟住task force plan做就無錯
開始卡關就推下活動圖,仲卡關再問

自選ssr唔使咁急揀,起碼都抽晒免費抽再諗,到時cap下張券上嚟再睇下揀邊隻

儲黑券方法不外乎課金課金同課金做任,每個禮拜用石買220張,登入etc
擇日再打
taskforce plan有個任要用planet points 但係我有排都未夠換operator
應唔應該換定d會rearm既角色data先
佢要你用幾多?
換左的確叫做無蝕,不過要睇下係咪真係咁急

160抽果度都有1600pt,要儲到3000其實都唔算話要好耐
用300佢獎勵返500
咁都ok嘅,我果陣好似都係求其買左啲野
韓服更新
塔琳nerf左,rearm sylvia+Alex buff左
等評測睇下有咩分別
感謝巴打
撞唔到
你咩陣打
King同頭先同你打果隊都試過,都係比佢撳住嚟屌

呢條友又係撞3次輸3次
呢個我嬴哂
唔識拆佢隻泰坦佢又行得慢,成日就我推晒上去,之後磨到全隊死晒佢全隊都仲係度
係咪應該放佢推之後搵機會清佢後排
打左差唔多半日PVP,都只係升左200分,season第一日真係難打到仆街
我等佢行到中間先出
我唔打住 係撚咁撞自己友
我決定等啲勁人上晒去再算
我係-25 +15
等下先
Me 2
做左成日升降機
想問邊隻角/艦會令人自己友打返自己友 煩到仆街
Harab,可以混亂2費或以下角色

對面呢隊
呢堆角應該唔會令你自己友打自己友架喎
會唔會只係沉默/sleep之類嘅CC
做mentor有冇獎勵
有冇巴打想做mentor
有,累積每幾個mentee做晒啲任都會有一定獎勵,3個月reset一次
不過之前收過幾個mentee,有一半都做完任之前已經棄左

anyway有需要可以加我 Soundless #8682329
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞