【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Sor我講緊skip紅書白書係完全無必要farm

點解用副總嘅,無刷黑徐開局?
兩隻嘅開荒體驗都差幾皮

咁你應該急唔嚟,慢慢啦
如果未有紅書關,可以skip下角色碎先
前期刷住Sobin, Linxien呢兩隻先,要刷到110係有排刷的
刷錯左
又抽得中 諗住早d 開波算
唔該大佬

呢個應該選邊把第一把
打左幾十次都打唔死隻白tesla點解可能打到咁高分
揀counter既隨意 無咩所謂

次次打淨咁多又打唔死
你係咪剔太多high intensity plan你隊野具體係點組

btw打左咁多次solli之後我發現最理想都係佢1分鐘開始狂暴前打死佢最好
實際上包括我在內,Solli前25名基本上得一個人係狂暴後打死,其餘24個都係倒數1分鐘前打完

始終狂暴後個流程會亂到仆街,雖然等佢行前多幾步再係後面擺返輸出有時都可以收尾,但真係好睇彩數

另外個人認為solli最佳輸出係ifrit,無110ifrit我覺得好難打高分
真係搵唔到第二隻好似佢咁又坦又高輸出又免疫hitstun又3C嘅角色
呢啲基本都係垃圾過渡裝單純視乎抽到咩set
除非咁岩roll到ASPD/CD咁可以將就用下

唔使太執著,反正揀counter你想要嘅位就岩
已經無plan 都趕唔切打死佢 徐芸同ifrit又用左去modb 好撚灰 陣都係大致上咁上下
無徐芸同ifrit係難搞啲,所以我練左兩隻不過今次mod b無用到ifrit

隻野仲有樣野麻煩係轉階段會清debuff(除非岩岩好觸發到周哥反擊)
基本上第一格血靠擺齊角慢慢打,第二格血用徐芸爆發過,第三格血就開detroit招技減防秒埋

btw你依家隊野有無夏琳同千冬?如果都無我覺得接近無咩可能
呢期兩隻boss撞角撞到傻
有多一隻 再試下先
有無人可以做我mentor
我自己覺得隻野睇運
#8988339 但係我咩都唔識
0plan又不至於睇運嘅
高plan就靠時間慢慢roll rng
啲裝太廢 無計

無野做同隻mod b糾纏左成粒鐘,又打多左二百分

仲有一日就結算,依家26應該好穩陣了又可以抖一星期
其實點樣先有得skip 關?
係咪有咩條件?
要3星先有得skip/stack關,有d關無得skip淨係得stack
今期co-op battle有無攻略?
有萬幾體
想SKIP
咁咪3星左個關佢先
係咪即係1000石30個set binary個個?
Yes, 一個月一次
聽日難得冇野買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞