【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有嘅話都可以買嘅,呢度好似唔少人去epicnpc買
有人放ifrit 跟放yubin係咪可以秒佢
依個真係唔識
最近多左啲人,我update下個首抽

使唔使刷首抽?
首先,唔刷首抽係可以玩嘅
開局本身有30次重刷嘅必1SSR pool,同時會有3000石30抽保底至少一隻SSR嘅pool
加埋Task Force Plan/Mentee果堆新手任,開頭就算唔刷首抽都可以儲到唔少SSR角
同時隻game仲有大量勁嘅SR角+少量實用嘅R角,唔刷首抽係絕對玩到嘅

不過刷首抽最大優勢係可以刷強勢限角,亦即係所謂覺醒角
雖然隻game唔會話一隻覺醒可以打晒所有野,但前期content都真係可以靠一隻勁嘅覺醒carry晒咁濟
所以刷一隻勁覺醒開局係可以令開頭舒服唔少

暫時最理想首抽開局刷法
成個流程一次大概7-8分鐘

1. 入game,打頭幾關教學,打完之後佢會要你1000石抽discount pool,唔好抽直接跳game

2. 重開game,左下角活動果度去現時awakened unit嘅活動任拎20黑票

3. 信箱收石,之後入2個code (CSGBLONSTEAM同CSGBLASYRECRT)拎多石同黑票

4. 去Recruit>Classified Recruit抽Replacer Queen個pool,用2750石買220黑票pack
依家Total應該有340黑票(=17抽)
呢17抽目標係抽到隻awakened unit,抽唔到就去setting del ac再嚟過

5. 之後就可以去抽免費160抽,然後再根據個結果睇下Selective Banner揀邊隻好

6. 新手1000石十抽banner視乎需要都可以抽,叫做3000石保至少一隻ssr
如果佢隻ifrit滿被動就得,但普遍PVP仲會拎出嚟用嘅應該都只係升到4lv,未必秒到
同埋滿anti-def傷嘅ifrit係有前排幫坦嘅情況下可以溶到yubin,所以都無話一定邊個秒邊個
裝唔講啦,我暫時跟套裝屬行住先,太難洗到你咁靚
照抄都可以高過平時
抄功課打3百幾萬都ok
300幾萬好掂啦
我覺得仲有好多人只係用緊110lv果種全部輸出放晒出去嘅思路去打,打完得幾十萬
終於刷到replacer queen 開得局

有replacer queen開頭可以圍繞住佢嚟組隊先,因為佢都幾需要保護
但你保得好佢,佢一個人可以做晒控場+輸出,好正的
我都係懶所以先照抄,見d fd得幾個打得高以前成日清好耐先打死隻王
打慣左低lv Bitra嘅話突然去打130Bitra/Inhib都會咁我都間唔中有啲boss掛成日幾條友一齊都打唔死fail左

始終呢啲raid真係要睇左攻略先知隻野要點砌,唔係就咁擺晒堆角就得
依家打到無info
個dive又今日清哂45層,最缺反而變左係info
好 咁我開始留石留黑票
依家衝主線先,再慢慢摸下隻驚
咁快清晒dive 45
info通常係咁,無野做果陣可以囤幾萬,但用起上嚟可以用得好快下
不過raid打晒40000分之後又會開始無咩地方用,慢慢又會儲返
3隻空狙
開頭跟住主線+Task force plan推就無錯
好,咁我升高啲lv先入公會,費時晒位
Pin個會都係新開,唔使擔心,而且其實咩會都歡迎新手
相信大家嘅要求只有唔好咁快棄驚

早啲入左每日簽到同拎獎勵,一個禮拜都買到粒fusion core的
Lounge69 連登第三公會歡迎你

弱智3人組 3隻就打爆左對面
入咗,game名Billy
有冇非洲既朋友仔都係保底中
我想問點知邊啲係awakened unit
上黎講聲in case 冇人睇會頻, 67Lounge 12個鐘後開buff
呢家隻Queen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞