【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
根據經驗 up完嘅角下個up池就會抽到
閃盾
帝皇唔算係坦嚟,irie太低配,mona單純打guild coop用
所以基本上你啲坦都係管盾/天使/yumi

裝嘅話換counter先基本無錯,無論係輸出定坦
隻game有名你叫counter side,你用最多嘅主力基本都係counter嚟

Btw有無千冬?呢隻game大把striker都可以做坦,唔需要限死左係defender度
Sr就算啦,最多繼續用John mason玩住先,遲早歪到嘅
Challenge刷錢,同埋唔好亂用錢

整裝唔算急嘅話可以等下有discount再一口氣整
升lv唔好食書晒錢
自己計下邊個黑券pack最抵
理論上佢啲限時pack應該抵課過常駐weekly果啲
唔食書點升呢
Skip關, 我幾十隻100lv應該9成都係skip返嚟
除左某啲覺醒一抽返嚟就想用,同埋一開頭果隊有一兩隻carry角色會升高少少,之後都無再食過書
Fyr, 玩左3個月,我依家接近80隻100+lv

食過書升嘅可能得15-20隻仲要有時係見錢有多先食下
有無話邊關經驗cp高 最抵skip
通常睇自己要farm咩多,始終升lv通常係順便嘅
依家嘅話全部skip晒活動hard 刷料就ok
唔該巴打
有呀 想問下我仲有冇邊隻striker可以坦
你要坦既,A.yuna、A.Y.mina、粉毛都可以好坦,你不如講下你打咩關卡住咁樣重好,因為淨講邊隻坦其實對你無乜幫助
主要係想換第一套坦裝但唔知換俾邊個好
而家目標係打得死Danger close啲boss同埋farm到shadow palace第二/三層
tank用住lee yumi先,之後用A.yuna,補你有無yang harim 同埋evelyn keller?有齊呢4隻加多隻chifuyu都夠你過大部份關,shadow hall應該都ok

DS d 關要你有返咁上下練度同埋裝備先易打,唔洗aim住,見有就入去打就得
收到
唔該巴打
溫馨提示 仲有12個鐘reset dive coordinate
有得刷活動
終於有返多d 資源
其實無話換比邊個好,你同一套坦裝都係邊個上場邊個用架啦

用sp為例,3層因為有隻xiaolin, 你用striker好大機會比佢秒,坦用yumi就最穩陣,咁套裝咪比佢用

但如果對面多ranger,你feel到隻yumi比人秒,咁咪換隻yuna/chifuyu,套坦裝上去轉比佢地用

角色同裝備都可以靈活郁嘅,真係視乎你打咩關

Dc嘅話更加係睇boss, 岩岩果期mod b基本上都係striker坦,solli就用gabriel+defender/striker咁坦

左 右 中間 共70抽

正式收隊
閒角咪skip 下關攞經被動升
有關想打既話啲角都係食書架啦
根本你玩得幾個月就儲到成億
好多肝既幾億係度都唔知做乜
無聊到R 角都食書升爆算
真係儲到咁多錢咩
我成日都唔夠錢整裝/洗裝
休閑玩家入唔入坑好
實得本身都休閑game 嚟
前兩日得番十萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞