【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
btw road map無寫係咪代表12月前都唔係會有合作活動?
啱啱刷好首抽
留個名睇吓會唔會有位入
Thank you
宜家有空位
btw有冇人知點轉個adimission做on approval
lionred已入
玩T7裝潛能個地獄仲痛苦過一般黑白裝

之前幫xiaolin整左件t7 Bitra, 難得roll中crit dmg latent
結果max 12.8%嘅情況下竟然只係刷到4.6%屌左出聲

第二次再整,幫件t7 inhib武刷到遠減,估唔到竟然都roll到7.7% (8.7%max)
可以試下問樓主,公會啲野我都唔熟
理論上就係,因為個roadmap都幾full下
而且就算真係會出魯魯修,都無咩可能早過12月rearm出,所以應該就唔會有其他合作了
Nice
有兩隻覺醒係手會玩得開心好多
玩左成個星期終於推完第5章
認真研究下裝備發現真係一個大坑黎
btw 110 raid俾王直接爆船點撚搞
冇高分人比我食分
可以幫到你雖然我都唔係成日得閒睇post
打左個幾鐘pvp升得100分,一個rank都升唔到,完全唔識打

Ban 2都照帶king果啲癲到,我都係過兩日突埋佢帶返king算

另外連續撞到同一條友用albion+bishop+mina開場隱形rush, 次次都係15秒內比佢拆船,點撚打
升高啲隻船lv
裝備嘅話,如果無課輕課真係唔使太認真,唔係你一定會頂唔順棄驚
黑白裝都未搞掂
都係解果個20件+8裝任先順便試下
果個任唔去刷下challenge真係做到下世
Relic dungeon 堆t7肥料其實都加好多
仲未開始刷relic住
一諗到下個月就開#2,就有啲懶得刷#1
終於到我歐番次
one tap左booba queen
Sor啱啱開局未夠lv入
可以俾其他有需要嘅巴打入咗先
我升夠lv再上嚟問吓有冇位
唔該晒
岩岩刷完首抽完開局 咩selective都抽曬
想請教巴打d問題
請問跟住係咪集中推主線就得?
新手SSR自選券點揀?
點樣先最快儲到黑券抽下個月隻Ministra?
恭喜會長

有無3星陣
粉毛cd裝
依家先11件+8以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞