【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實無咩野做,approve人入會?

我地會長嘅話,每星期開Guild co-op果陣會幫手睇下4個arena大概需要打咩進度,然後同大家講聲點打咁

但呢樣野唔一定要會長做嘅只要會入面有人知個玩法都可以幫手比下意見,又或者一齊傾下都得,無咩所謂
而且新手多嘅話相信都未需要太執著guild coop住,前期養成一個出齊3刀arena+2刀boss嘅習慣就得,分數唔重要
https://www.prydwen.co/guides/danger-close
入面有晒咁多隻boss個打法同片,建議打之前睇一睇先,始終啲boss唔一定係auto就打得贏

以solli為例,基本默認要手動咁濟,因為隻boss係siege,你一定要擺個tower係佢面前佢先會停,唔係佢只會直接沖爆你架船

Mod B(同A)就多數要控制開技爆發時機,等佢出DPS check前幾秒先一口氣開技咁
原來要放tower先唔會打爆我隻船
我仲以為係火力唔夠
有冇人有idea叫咩名好
開完我就申請
會長好輕鬆
唔洗好花精力
Lounge 69
又黎複製名
之後又分唔到邊個會打邊個會
係,所以全部DC boss建議都認真睇一次攻略同片先
機制上嘅野如果唔理解嘅話就算抄完隊都未必打得贏
聽朝訓醒就開會 睇下仲有冇改名師有idea

mina、Gaeun、雙子全部解ban
NAAAAAAAAAAA YUBINNNNN TIME
會長最大責任就係唔好粒聲唔出棄驚
我應該唔會
咩係FF2P
Typo it seems
F2P = free to play

想問下 紅筆未有 想打pvp
要邊隻好??
想問下3000金票換第一隻operator應該揀邊隻好?
hana嗎?
thanksss
粉毛
Yes
Gbp一單跌穿600
3q
想用英鎊課金了?
不嬲用英鎊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞