【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
好正面
咁我繼續打主線 有唔明先上黎問你地
我自己果隊仲研究緊
DC有人po過幾隊出嚟,你地可以參考下

我估思路都係比較接近
左路要副總/yuna單守,兩隻都無嘅話大概要搵一搵其他攻略先
減防盡量堆到100%
Mone做坦沉默boss (僅限7lv前,8lv打後隻boss免疫沉默)
真係咁岩兩隻都無
請問公會仲有無位? 如果滿左就排定先, GAME名Lionred
聽人講可以左路用lyud/rosaria呢類air unit守,但一定要穩定silence到隻王先可以保到佢地唔死,所以建議同時上齊mason/mone
睇pin
岩岩見到韓服之前2.5周年送果張自選覺醒,真心正

Global 12月就追到韓服2周年,呢張好大機會都係之後3個月內嘅事
第一次卡關係ep4 4-4
差最左同中間,另外三隻都有,咁姐係登入券換完最左,中間嗰隻出可以skip埋
但中間果隻實在太撚勁... 我好難想像可能要半年無佢咁玩
SSS…
左邊4隻都冇
都唔知揀邊隻好
一開始自己鳩砌隊有d關拎唔到金牌
睇完攻略,自己冇既角色就用相似功能既代替立即過左
越玩越好玩
可以貼下你隊野依家係點
呢隻驚無論PVE定PVP都係越去到後面越好玩
洗定套裝等horizon
我都諗住最近要開始洗了
不過啲銀bin仲洗緊套soldier spectral blaze
Guild coop又柒左場,發現自己隻mone就算用左aspd set都無辦法永封隻boss睇怕都係要帶john mason

一星期試得果2次真係好無癮
兵仔裝我都未洗 求其塞住啲裝比女僕先
洗定套mech差唔多 反正tesla都係7244
你打到幾lv
套mech aspd maze應該又有排搞
依家一件岩set/岩substat嘅都無,即係又要洗8次
我lv4打到70%左右,lv5柒左果場打30%
我地會通常打到lv6左右
巴打 #717等緊你健檢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞