【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
team熊貓

小弟冇留意到個pass送成12隻replacer king
浪費左15粒白核110左
個pass 50lv突左出黎既3隻係咪解左佢算,定係留返
之前萬聖節個bgm令我唔係好想開game

想問下比Yuna用 Option2係咪要洗做Skill Haste?
勁到你同企巴兩個真係PVP癲佬嚟
梗係支持Captain Barbarossa
冇錯
個set都係洗做cooldown?
咁心急好想打PVP?
你可以留返等之後rearm開左再dismantle,雖然無抽返嚟嘅SSR咁多,但都有幾塊data嘅
搞一件裝都chur左我100粒金bin
好癲

目標係60抽內中
我依家洗緊件soldier嘅Maze甲,用左可能500都仲未洗到
PVP有King+Gaeun仲卡緊銅牌
我公會有個癲佬5200
比SR嗰隻槍兵用??
你隊PVP點組先,同埋點配裝
110king都卡bronze有啲誇張喎,定依家bronze啲人咁勁
雖然都睇裝,但照計低rank啲裝應該無咁勁掛

你地兩個係我啲partner入面都算最痴線

不過唔知點解我有個fd 5300
你地係咪會揀啲有用嘅角色先簽life contract
我之前見爆咗loyalty就簽 用晒啲卷
我依家洗緊坦裝比劍兵/盾兵果啲前排角,有時打DC會有用
不過我都係洗完其他大部分野先整下,點知洗極都洗唔到個HP set

soldier輸出嘅話其實好多時用spectral都好勁,就算唔刻意洗Maze,始終無幾多隻要skill haste
好多時都係想簽就簽,反正簽左個bonus唔算好大
叫做升110快左啲

揀邊隻好??
Kyle for sure
啊屌你老母用埋琴日送果少少金bin終於洗到,終於可以係呢件裝度解脫
每件裝右上角個效果都有active呀
king我畀左套T3 CD裝佢
Gaeun就ASPD專武+8加3件ASPD polymer T6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞