【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
嘩屌 隻驚咁佛 靠賣skin開飯??
個人意見,其他人幫手睇下

船嘅話,做左拎SR船個任未? 張券揀glepnir,前期可以長用
船記住要盡快升lv+星,因為每升一星開局都會多左cost,提升幾大下

角色嘅話,用水瓶奶不如用修女,R卡仲要可以無腦自食到110
唔考慮buff/debuff,單純要奶果陣通常係修女>女巫>其他

Linxien因為用嚟回費,建議早少少落,然後盡量令佢生存到開技,開唔到技帶佢無用

前期對減防需求唔大,可以唔使咁快用tarrasque住,果個位帶多隻坦/輸出/buffer都ok,視乎你果關需要咩

最後就係基本練度,不過我唔記得4-4-4大概要求係點
sor
想問呢個係咪仲up to date
另外首抽最好抽到邊隻先開局?
滿左

刷咗幾個鐘黑票第一次刷到awakened unit
抽完160免費抽有呢啲角
求問值唔值得開局定係可以繼續刷?

另外想問吓其實awakened units同其他角性質上有咩分別?
係咪好似限角同普池角分別咁?

又要諗下新season點打好...

唔知可唔可以趁king ban2+黑徐解ban快手上返鑽
未做到SR船
好,咁我聽日先練到修女,今日啲升lv關打晒了
頭先做完任送咗隻SR admin shield x2,我拎黎做坦有冇用?
4-4-4要求
下,咁快滿左
你問問果邊會長係真係咁多新手定好多街外人入左先

不過我地呢邊好似都有個棄左,無on+無打過guild coop, 可能有位比你
開得,rosaria, lyud, gauen都係一線輸出角
Selective揀chifuyu

無錯,覺醒=呢隻game嘅限角
留意返限角唔係大晒,因為覺醒普遍都高c,一隊好難入太多隻,同時有唔少普池角都有覺醒實力

不過個人認為覺醒最大優勢係唔會廢得去邊,因為如果真係好廢,營運都會即刻buff返上去唔可以比啲覺醒太柒

類似jake/ahori/黑徐呢啲無記錯岩岩出果陣都唔算勁,全部都係buff完就上神枱
Sr船係做任拎券揀,唔係要自己整,未做到就唔使急

管盾好有用 做坦唔差,重點係只需要2C好方便

呢關係煩啲,隻黑徐又會召喚又會後跳,唔太易殺
可能真係練度要慢慢升高少少先會好啲?要睇下你卡關係輸出唔夠超時定前排坦唔住
後者嘅話就帶多隻坦同換隻奶都可能有幫助
話就話限 其實個幾月就復刻
連登三團有三個無再log, 可以等團長清你再入
Thanks師兄
Rosaria即係邊隻?唔見有呢個名
咁我慢慢升下練下
Thanks
你嘅訴求已被接納
聽朝訓醒踢一個冇online in days
再轉need apply 等你黎申請

另外我最近會開始忙 會開始養生mode同mon唔到po
想請人暫代團長/要多幾個幹部

Thank you 你!
第二隻, 佢假名全名叫Rosaria le Friede

太長show唔晒啫

搞掂埋5-8之後終於清晒所有challenge

veronica世一
想問下
果d R / N級
例如隻藍色盾妹
係咪突破一隻就之後賣哂佢
定係整一堆突滿左既盾妹
多餘果啲賣晒佢就得,整一堆出嚟無任何作用
換ownerless card重要啲

RN角色大部分都係後期升上110拎下幾粒石,基本都唔會點出場
除非某一日佢出啲關限左sr以上數量
唔該
岩先黑票包中左queen
人生有返d 希望
打到最後兩秒先過到
仲未識用黑撚大哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞