【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
提提大家記得每日㩒體力bar睇5次廣告,仲有management同gear storage個+制各睇一個廣告total 7個,pc版冇的得手機有
唔該巴打
有體好過冇體

另外想問下有冇公會for新手
想問個high performance soc 有咩用
同埋洗唔洗花體刷
同時上晒3隻覺醒太高C啦,佢開頭架船仲要無10C開局
mina本身開荒唔算勁,我覺得可以之後再升

剩低果個位我覺得用yumi/kyle/shin jia都唔錯
果個係用嚟合Alphatrix專武,但印象中無一把係勁
加上Alphatrix入面勁嘅得沈佳同有時有用嘅gabriel,兩隻好似都唔太食專武
所以每場打一次拎完3星啲石就走得
呢排人比較多,兩個會好似唔太夠收人,要睇下有無人開新會
感謝解答
好似上面巴打講咁,SSR全部留
SR嘅話一開始都留晒佢先,唔好亂食住,R以下就無所謂

另外關於燒體,因為依家無活動,你燒體應該主要都係得supply op
夠打之後可以skip下紅技書燒體,但推主線為主唔會有錯
呢個真心要pin下尤其依家比較多用steam
好缺錢,有冇邊關刷錢
多數都係Chloe錢challenge刷,不過今日無開
我自己缺錢係缺到如果果日有錢challenge,連活動關都唔會打,刷晒限次數果堆就all in刷錢
youtu.be/GSqmj3ee2sc
下星期好多野抽了
想講開局唔刷後面抽下抽就有
佢送抽都大方
我當初冇刷養生farm下farm下都好多野用
做乜撚野今期兩個DC都打唔郁

個盾好似唔夠硬
想問下可以點執執佢
唔夠硬一律建議推高anti-ground dmg res
屌你洗左300金bin又係食白果倒錢落海咁
佛系洗咪算
接近一件裝又洗左500以上,黑起上嚟真係搞唔掂
有時只係諗住洗埋呢件就算,結果洗左幾個禮拜都洗唔到
打TASKFORCE Plan 打到Expert 一半 開始要80LV
唔係好夠經書食.. 點部署
落隻補or落多隻盾
慢慢解d任務咪得
我company lv 59都未解完
難打到on9
打左咁多次DC,今期兩個debuff應該係最harsh
一個全體減30% skill haste,一個全地面單位減90%命中,打到真係屌撚左出聲
Solli我覺得叫好打少少,同之前打法應該唔差太遠,harim又有白兔社buff
Mod B真係唔撚掂本身隻野已經算高迴,再減90%命中真係全隊變左盲人咁款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞