【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Replica Counter CD係咪即係counter gear box ASPD果個箱?
queen去到ministra呢度都至少6個禮拜,計埋其他立立雜雜任務/登入送果啲,應該點都夠一次保底嘅
仲係勁lag
有冇android巴打喺度??
我話cd點解你會問我係咪aspd

推薦揀cd主要係因為cd好多人岩用,輸出同support都要用cd,所以就算後期都會繼續有用

aspd嘅話比較睇角色,唔算話太多counter要aspd
同時就算係頂配Maze aspd (4244)實際上係唔少人眼中都只係過渡用嘅裝呢套相對再弱啲

果個箱揀aspd都得嘅,始終依家人人都有黑徐,揀完可以即刻做戰力
不過長遠嘅話呢套aspd會比較易淘汰,如果你洗裝洗得多嘅話
原來global比store卡住左,未更新到

我見其他ser好似已經fix左
有呀
放心 仲lag緊
唔關我電話事就好了
lag到連角色都放唔到落場
依家得IOS同steam係正常
會唔會你地試下開個會一邊係呢邊收人+收下街人咁
多左果d. 有用r角色
自食定有其他用途?

手痕抽到爆晒位
R/N全部自食升星+突上110
SR用core升星,自食突上110
SSR全部keep起,升星定110都唔好食
btw依家有咩好抽
暫時幾個pool都對新手無咩用,不如留返抽星期四隻女僕長
好 儲石
好似更新左了
用埋石抽咁痴線
是 終於有得正常玩下pvp
你係邊到更新隻app
下,你唔係用石抽常駐pool掛
呢隻驚啲石基本唔會用嚟抽角,有太多地方要用石

無課嘅話剩係每日刷新商店同每個禮拜買黑票都好大消耗了
An機我見Qoo app有新apk
google play
全隊我都唔肯定
但係以下有d角色相性幾好

Twins
Old admin shieldman
Old admin rifleman
Kyle Wong
Paratroopers
Kang
Sigma: am I a joke to you?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞