【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

我全都要
關於shadow palace
鬼佬計過數
Shadow palace 2頭4關clear既rewards多過shadow palace 1 all clear
3 4關多過2 full clear

最多你係拎唔到d enhancement module
對新手唔係太重要

Shadow palace shop方面
每星期必買-75%果個mold
然後紫色mold
之後就gold bins
有餘力就先再買-50%果個mold或者silver bins
睇自己缺乜

基本上你可以穩定clear shadow palace 2就可以夠tokens買齊上面講嘅

希望幫到大家
我覺得Sigma對新手作用唔大,前期好似唔多位再帶隻4c塔
加上阿女都幾食cd裝

中期開始打raid果啲先會feel到佢勁
你係咪拎ayuna去前線tank

Ayuna雖然係striker但係其實有小小脆皮
俾sniper射幾下好快殘血
冇左隻雀回唔到血死硬
要搵d tank去保護佢

有啲人亦會出HP HP set既裝去提升佢生存力
係 我通常放Yuna之後加隻補喺後面
Best daughter表面上係一隻4 cost tower
但係佢special skill lv5會回一cost
因為on deployment special skill會即出
實際佢只係3 cost
加上佢d buff同其他cost refund effect
其實會幾好用
大家啪送既T3 CDR set上去就掂
新手經常犯嘅錯之一
Ayuna唔係好坦得架咋

遲啲xiao lin解ban你會仲慘
有冇邊隻盾推介??
蘆書燒得好快
打DIVE要,升技又要,打RAID都要
排名不分先後
Serapel
Lee Yumi
Old admin shieldman
Twins
Esterosa
Chifuyu
Ahilde
之後會慢慢stack多
我依家多到用唔晒
唔該巴打
依家4萬幾info,當儲嚟未來幫operator升技用
除非白裝CD嘅yuna,唔係你都唔好expect佢真係可以做坦
原來隻blue bridge咁勁,識call兵仔出嚟
Chifuyu原來係坦
110嘅chifuyu 1400防60000血
咁佢都係用白裝?
咁Chifuyu vs AHilde
新手應該放廣源落邊隻先?
Pve有ahile就用ahilde
Cost太高或者某d關卡ban左就可以考慮用chifuyu

功能上始終有啲唔同好難一概而論
屌佢老母,可唔可以出個0.5倍速mode
DC要手動開技真係亂撚到仆街,1倍速成日都撳唔切
係,頂配就3白1黑 雙HP/HP+DEF
有啲人砌ASPD用佢嚟控場+Debuff,但我自己比較少咁用
明白
我重了解緊隻game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞