【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
cls試左你個隊升到坐火箭咁
下星期架船等ban2
Steam點樣課金
唔係有錢就得咩
下星期king應該可以徹底消失
恭喜巴打

Btw上左plat3之後發現多左勁多albion+mina/yuna嘅組合

次次我隻king一落地對面就開隱形,然後就成班沖晒過對面船底比對面秒
我今日steam 連game都入唔到
終於等到有ifruit戰車抽
活動送lone lee泳衣會唔會有小小趕客
有野送is ok

想問新手係咪應該簡counter裝?我比較缺ASPD 裝

另外依家42lv, 想搵Mentee加
絕大部份玩家都係counter隊既,正路就counter CD set,ASPD唔多角要用真係要諗清楚
唔係好明點解免費送skin係趕客
隻角色唔算廢,話晒都叫係全game唯一一隻可以一下減40%防嘅debuffer,雖然食CD裝

題外話,其實劇情上Lone Lee都幾正
佢同GAP Dark同埋果幾隻C.O.嘅感情線幾好睇的

btw都無邊隻配角可以好似佢咁做到3次活動嘅主要角色(情人節、泳裝1期、泳裝2期)
車車世一
好少聽人講話缺ASPD如果真係缺都可以揀嘅

因為理論上counter CD裝一定會缺過ASPD嘅,始終唔只輸出,你嘅所有Support都需要CD Set
我依家打一場raid/平時DC至少都要用6-8套counter CD裝當然呢個係比較極端嘅情況

ASPD嘅話我自己都係得1套Maze,1套Blaze,再加1套雜裝,但會用到嘅角色同場合唔算好多
多數都係Mina用套Blaze,黑徐/King用套Maze,有時唔用佢地先就比Gaeun/Edel用套Maze
反正頂配ASPD都係要靠未來慢慢刷T7啲靚latent

岩岩先得閒睇patch notes,呢關真心強烈建議所有無課輕課呢段時間全力刷左先

Xiao Lin唔使講啦,件專全game最強,角色本身都係最勁嘅果幾隻DPS
件裝整到ATK set/Crit Dmg Set都好好用,可以慳好撚多金bin

就算抽唔中Xiao Lin果件,中到Sobin嘅都唔錯
Sobin本身pve算勁,專又有ASPD,順便刷埋絕對無壞

咁多關專武入面應該真係ALT Squad最抵玩
尤其佢係2/4機會出到好野,其他team邊有咁抵屌

依個任點解?
Limit Fusion=100lv再上突破
你突佢上102就解到
btw個任仲有5粒鐘就完
你地會唔會留返多隻King 唔用嚟limit break?
想問下有無人知國際服定日服多人玩?
睇到d劇情好正想入坑玩
雙修
But why
呢個係國際服post,應該大部分上水嘅都係玩Global/雙修
日服之前開魯魯修合作都有啲人入坑嘅,但應該少啲人討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞