【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我三個柒 queen同lily保底 抽到棄驚
至少你仲有卷可以抽
我抽到冇乾
下隻覺醒就含

呢個活動真心唔錯同埋好似係不肖子條線第一次出現
依家發現保底一次之後真係應該停一停再抽
如果直落真係好大機會再保多次lily都唔敢抽了
Enterprise先
之後lake

再之後就kamiizumi/detroit(前置係Ohio) /blue bridge
睇黎要睇下故事
未試過,呢啲似上網問題多啲,未改16人之前有時斷線都會咁
睇個勢好似skip左佢等抽ministra同ahori先好啲
除非會課金
我記得上次master reset係白金5
應該無銅5咁遠下話
呢隻game故事勁高汁,想睇中文可以係#1條channel睇
好 睇下先
80抽唔中QUEEN
可能我上季得金牌
我保完底仲未有隻sr
咁又慘左啲... Mone打guild coop好勁
可能減兩個rank? 咁我下季又要由金開始爬
後面戈兩隻勁d?
去到呢個水平其實全部都勁 都幾難比較

如果睇prydwen評價
A.Hori

Ministra

Queen

我自己排嘅話,可能會係Ministra>>Queen>Hori

ministra主要係成隻角色唔單止輸出勁撚高,連功能性都極強 大範圍嘅長debuff+召喚sprial都好癲
話係最強ranger我覺得都唔算誇張, 甚至prydwen都話佢係most broken awaken in game

Queen嘅話,勁sniper一直唔算多,佢更加係最好用果幾隻,好多地方幫到手

Ahori感覺係pve未算好特別?而再之後仲有周哥,我覺得唔打pvp個priority會低少少
不過ahori我未實際用過,其他兩隻台服有體驗過,所以唔建議作準

反正我點都會抽齊
課金課金課金, 都係照買黑卷pack?
講開又講,queen 5c其實都已經有少少難理解,ministra 都只係5c真係完全唔明個邏輯

而家有呢幾隻坦
想請教下如果想換第一套坦裝打pve應該換俾邊個好
完全唔夠錢強化 點搞
抽左女僕無Mone 仲追唔追好

91/150
收隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞