【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
都係果句,唔太建議為左升lv浪費太多錢,啲錢大把地方要用
想升lv就搵supply op/活動關果啲去skip,無體就唔好心急啦,呢隻game係慢慢養生玩的
Moneka有用了
Grant sure fire to whole team
有冇巴打做我mentor

Soundless #8682329
加左
終於打完Solli
打左半日

呢件唔係黑白裝?
Nope
黑裝=Maze
白裝=Gordias/Humming bird
你去pvp商店睇下佢地個樣就知點解叫黑白裝呢把又唔黑又唔白
係咪呢2套至好了即係要打PVP
依件係垃圾裝
唔止兩套,pvp/challenge/dc呢啲好多地方都有得換,可以慢慢儲

Pvp點都要打架

換野啲pt每日固定有至少900,無論勁唔勁都一定可以拎晒,點都一定要打晒啲pt佢

而且呢隻game pvp有兩個模式,ranked 就比較hardcore, 前期唔打住都無咩所謂

Strategy 呢啲好多人放送分隊比人打嘅話,就算幾新都可以慢慢上rank
多啲refresh搵下啲船係鴨/熊貓/車呢類紀念船啦
gold以下成堆人auto/afk
打pt最重要 輸都有
隻驚係咪唔想人聽自己歌玩
更新前都得

另外我想問下周哥點解有時擋唔到技夠哂CD
會唔會係因為Solli轉階段後跳(每少一格血)果陣會即刻重置佢啲技,所以有時會好快咁連發周哥變相擋唔切

同埋聽人講,如果你轉階段果下反擊,會取消左佢後跳,變相會少左出技+唔清自己debuff,所以易打左

我自己試過P1轉P2果下成功過,但P2轉P3未成功過
btw我唔知你指嘅擋唔切技係發生係幾時
如果係倒數1分鐘嘅話,擋唔切係正常,因為1分鐘開始solli會直沖船+瘋狂連開技
無記錯理想要係1分鐘前打死,慢極都要1分鐘前打剩半格血左右,然後等佢行左一段距離之後再落返啲輸出收尾
第一段有時唔知做乜鳩啲後排比佢炸爆哂
Solli會放兩個炸彈,周哥好似剩係反擊到前面果個,所以擺太後會收皮

同埋gabriel有個光環係減攻城傷,所以你啲角色要盡量入到佢光圈,無果個減傷應該乜柒後排都死
送SR 二選一戰艦應該選邊隻Abraham
Glepnir
終於爬到4200
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞