【I/A/Steam】Counter:Side國際服 (6) 偽一周年活動進行中 送160抽入坑好時機

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
加左巴打
d任慢慢做 應該唔會咁快棄住
諗緊整COFFIN 6 定 BLUE BRIDGE 好
不過MECH 又無TITAN
P.S: 有NEW OHIO, ENTERPRISE 同 kamiizumi
lake同deteroit整左未?
blue bridge應該會泛用過coffin6
未丫, 見D人用BLUE 好似好勁咁
BTW, 點樣DEL 唔用既船,定一定要開位的?
可以拆,同你賣人一樣,都係management度搞

blue同lake我覺得差唔多,無ban果陣兩隻PVP都勁,PVE就睇情況,但基本都唔錯,夠泛用

detroit就係DC最強嘅船,想打就一定要整左先
任何需要減防嘅情況佢都係最佳選擇
Albion嘅隱形rush comp又係唔識拆
naielle/bishop/mina呢堆隱形之後直沖船真係打幾多場比人秒幾多場
頂,以為係hanger個management搞揾左勁耐,咁應該detroit先,dc好難搞

thx a lot

而家先得閒俾圖
想問可以農data既角色應該農data定直接用立方體突破好
我都無刷到邊件有用
都係睇你急唔急用

比你參考下,supply op刷到果幾隻SR我全部上到110都係食自己(farm碎+抽返嚟),無用過任何料
之前都係keep住有T7就整上+2睇下咩latent咁,咁耐以嚟都係得幾件有值得再升上去睇睇嘅價值
應該照返上面講咁樣組就ok, 剩低果個位帶admin rifle

果兩隻R defender其中一隻可能可以用roy/hilde代替,因為佢地兩隻後期出場率都幾高
不過前期唔肯定坦度夠唔夠
巴打可唔可以幫手砌下隊
依家咁砌緊

BOX
你隊野除左太多SSR counter有排升星之外我覺得無乜問題
比我揀我可能會seoyoon換管槍,Karin換管盾,咁升起上嚟可能會輕鬆啲

不過我覺得無乜所謂,你照返依家咁樣升一隊主力都ok,反正遲早都會分散升
Thanks
暫時我諗住集中資源去queen同chifuyu推圖先
岩架啦,有唔明再問,慢慢玩啦

King真心bug,我覺得下星期應該會食3ban
食兩ban啦喎
有冇得開心share
ban 2都勁多人帶可能因為blue bridge今個禮拜解ban
而且今個禮拜queen同黑徐都0 ban,king一隻就可以撳住佢地兩個嚟砌

琴日試左成日幾十場最順係呢隊,jane帶spectral blaze(anti striker)去處理mina,ifrit/管槍都係spectral (anti def)去處理天使盾同yubin

暫時最驚係albion rush隊,因為食緊ban2,cost本身已經唔夠,對面rush+隱形嘅話基本king出嚟之前已經收左皮
lily同harab都係煩膠角,好易啲野比佢控住晒,尤其lily sleep到企後排嘅king嘅話果場好大機會收皮
想問下imaginary core 點有
差2000粒解任務

dive打到40
唔知點先仲有imaginary core
比左套ASPD裝KING
但仲係唔係太識玩
得dive有,常駐dive打晒就剩係可以等dispatch刷出嚟嘅dive
果個系列嘅任都會卡非常長時間,唔使急

總之無呢類任果陣就盡量儲起佢
thxxx 粉毛換雙子應該會好d?
我自己覺得粉毛好用啲,輸出同坦度都好夠
雙子我估都ok嘅,不過發現周街都係harab之後我就無再帶咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞