基拉大和係咪最乞人憎高達主角?

1001 回覆
543 Like 76 Dislike
編劇玩死左套seed
明明可以好好咁表達正義一方,搞到粉頭九唔搭八過街老鼠咁1
Seed d唔計啦
俾編劇愈寫愈崩壞
自願性,但唔願意就一野安魂曲轟落黎
其他國家都係自然人,同你玩命運計劃跟係全部做地底泥根本議長係求其搵個理由射鳩人
俾人屌嘅應該係之後跟咗粉紅魔女班尚書大人,成件事都係議長同粉紅頭權鬥
但唔少人覺得議長係好人,做既事都無乜問題。
你要做龍頭? 岩先個靚妹都唔怕你啦
吉布列用鎮魂曲射令四個殖民星全毁,兩個殖民星半毁在先喎
恐佈襲擊同國家層面攻擊可以相提並論?
偏偏吉布列有大西洋政府endorse緊
未斬艦割席
屌,你香港社會就多廢青渾渾噩噩啫
你全球咁計多的是努力去發展自身可能性同過生活既人
命運計劃唔係職業先修,係人生規劃,今日話淨係幫你揾工,聽日話幫埋你揾老婆,後日話諗埋你三餐食乜,一個制度只要上頭動少少歪念就會完全失控,咁就絕對唔會係好制度
未計議長自己已經係一個大仆街,一個計劃既始作俑者係仆街的話,個計劃又點會「唔錯」,林鄭李加超同你講佢有個「無乜問題」既計劃你都唔撚信啦
喺seed d既世界入面根本反議長就一定係企喺正義嗰方,你可以再討論執行正義有無其他更好既辦法,但點會話反共既反而係邪惡同泛起有共產黨唔鬥走去鬥勇武本土一樣咁撚智障
理法同地球聯邦合法係公認事實,人地全面開戰搶你地球返黎都合理啦
同支那一樣就真
一路講要和平尊重不要干預別國內政
一路背後支持俄羅斯打烏克蘭,又同圍指指點點其他國家
又係呢個左膠大愛
懶有見地咁
有聲
三段命運 熔鑄成歷史
冷門到無人記得 迪花細個睇好正
最後唔係出擊前玩3p咩?
只係一個成功受孕,另一冇
seed D中途改劇本無計
遊山玩水溝下女有咩咁克人憎?
因為迪花太好J?
無可能同大陸一樣
人地基拉真係打但唔殺人
佢地係口講
所以一定係美軍
呢d咪就係偏見
就等於耶同佛殺人,你班仆街夠膽講神佛有錯?
其實我覺得佢明(身為最強調整者IQ500都黎緊咁都唔明?),反正有閪屌,仲要係CE世界公認女神,點解要理你班人,又冇人可以挑戰倒佢
之前又話出劇場版?
出撚左去邊呀

唔見左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞