基拉大和係咪最乞人憎高達主角?

1001 回覆
543 Like 76 Dislike
咁安心出行用左咁耐又冇嘢喎
基拉:自我中心、自大、做野唔諗後果

亞斯蘭:冇立場工具人,又成日懷疑自己決定,冇撚用

真:學埋亞斯蘭冇立場d衰野,又要做跟尾狗又自我質疑;由頭到尾都係小屁孩一個

雷:起初以為全劇唯一一個正常既人,點知最後自爆衰埋,自認古老謝但又冇佢既實料,結果拎部靚機比神當人棍。最後仲不知明咁殺議長,殺完都係冇動機

穆:屠城戰犯,冇人追究

美鈴:話跟人走就跟人走

露娜:多做多錯少做少錯唔做唔錯,應該算全劇唯一正常
搞笑咩,同港共一樣夠話打針係自願啦,咁點解又咁多人會反?
推行新政策果陣緊係放風話係自願啦,

今日割五城,明日割十城,然後得一夕安寢。
客觀效果就係佢班人搞屎棍阻住ZAFT捉吉布列呀嘛
成單嘢就係基拉智障夾走卡嘉蓮
卡嘉蓮又on99跟佢走做成權力真空 紫毛上位放吉布列入關
係威係勢又唔見當初用武力鎮壓羅蘭家
對住該硬嘅人渣唔硬
搞咗咁多大龍鳳死咗成咗無數PLANT無辜平民
就毫無歉意出嚟做佢哋嘅正義之師打鳩議長
原因係冇得揀返咩工就會冇自由意志
月經
其實成套故事都好戇鳩
人又冇馬沙阿寶哈撒衛呢d咁有深度,故事又歪理一蘿蘿
因為可以理解
亞爺係親眼見到陷家產,所以只有仇恨

到仔、孫都唔係果回事了
屌撚左我條女仲要打尻我
最後條女跟左你要比浮遊炮打死

正一含家產黎架你
師奶仔寫D劇本係咁上下啦
見到佢思覺失調係咁ff同古魯謝嘅亡魂係咁講嘢都知佢奸架啦
個爺好撚型啵
後期有台仔嘗試幫佢立pr
都on撚鳩

第1集見佢奸笑見到偷機,就知佢一早知,係等你偷
紫毛死埋仲開心到串佢,多撚謝晒
要寫Seed D其實唔可以俾基拉多戲份 好似Z入面嘅阿寶咁 反正Seed D一開始都塑造到亞斯蘭成個馬沙咁
V高達條8婆先係第一
個台仔咪就係成個真飛鳥咁
你都ON居,拎扎多同香港比。
你咁講美國咩政策都唔洗RUN架啦
無錯奧布係有主權
同時奧布都係窩藏理法同吉布列嘅恐怖主義國家
吉布列啱啱先屠殺完歐亞聯邦嘅平民
而粉毛佢哋依然堅持維護恐怖主義國家嘅主權
即使放生咗個恐怖份子上宇宙再屠殺多幾千幾百萬嘅無辜平民
佢哋都係冇任何道德責任
你話ok咪ok囉
重要粉頭勢力由頭到尾道歉都無句
唔見同吉布列講麼也咩囉
班友係薩拉派殘黨
薩拉好歹都叫戰前ZAFT最大勢力
自己終端機唔係國家力量都收埋咗幾部大魔幾部核能機啦
薩拉殘黨有幾部新水產就好出奇
串到啞咗
唯有彈句傻呢嗲摩
然後捅撚爆佢
阿爺係仔爺孫最最最正常嗰位
三明只係個助手
自己係冇思想
係個團長貪字得個貧
最慘連想Join Destiny Program 都被基魔收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞