基拉大和係咪最乞人憎高達主角?

1001 回覆
543 Like 76 Dislike
ELS 搵腦量子波做寄生 => SEED 持有者

地球軍 VS ELS 比例係一對一萬
如果又打外星人 基拉可能會一對一億
班私兵一開波已經存在
根本就係用黎防住議長做9自己
結果比佢地估中咪出黎還拖囉
命運計劃只係狗屎撞棍比佢地有理由收議長皮
防乜9止世界戰爭o者
講出黎唔覺得中二病先好笑
我覺得種族間無咩咁本質既沖突。種族間既差異可以溝淡/溶合,而且種族都唔會有好大差異,黑人白人都會出到高智商/體能既人。文化又可以交流,或者衰啲咁講,將一啲文化改造。
階級間既差異應該遠大於種族間既差異而兩個種族間既權力差距可以消除,但階級間既差距唔可以消除(因為階級就係由權力關係界定)
宗教都可以搞世俗化黎共存

調整人相對自然人既差異就多太多了
基拉食人條女最可恥想閹左佢 (因為我應該係塞依呢類人多過基拉呢類
啊我明既,呢下係黑人憎
但你又要咁講佢第一次咩都唔識
其實基拉好純
4眼仔被NTR個集真心SAD
好似講左係打基拉既複製人
團長自己都無方向,想同班兄弟一齊輕輕鬆鬆,但係無咩具體目標。

如果唔係肥仔同藍那幫團長穿針引線,搞火星獨立。得團長一個帶隊,鐵華團第一季都捱唔到就滅團。
黑人白人佢地各有優勢就話姐 但調整者除左出生率之外全方面屌打自然人喎 同埋唔好唔記得佢地係基因改造 本身已經有好多道德論理上既問題

因為保護世界和平唔可以得把口
蒙面超人 愛與和平正義都係要打鳩啲怪人
因為有啲痴線佬正常途徑係講唔聽

make love not war
呢頭話乜都唔理交個波比議長執屎自己同基拉睇海
轉過頭中二病上身整隊兵出黎想保護世界和平
好亂呀大佬
所以種族相比調整人同自然人既差別都差太遠
如果係共產社會有無可能消弭到自然人調整人既矛盾
seed 一開始比特擊打爆個條友
好似有d 關係
打ps2 隻plus 佢地友好度會加
訪問話初期有諗過整20個基拉複製人
但係咁樣講得應該已經係廢稿
diu
SF VPS骨架 磁軌砲
00Q bits Trans-Am
月光蝶 神高 星創突擊
X衛星砲 AgeFx浮游砲
仲有幾把認唔到嘅槍 有冇數漏
當年鍾意基拉啲小學生 今日已經變哂中年大叔啦
Hi-v背包?
但玩GUNDAM BREAKER 都砌唔到出黎
同一個配音
Key 啦也媽駝 freedom 依key 也s

Kim mi do su la ma ar
多古依me 爹e lu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞