基拉大和係咪最乞人憎高達主角?

1001 回覆
543 Like 76 Dislike
唔知邊集機戰 個劇情仲寫得好過正傳加好合理
之後福田嬲鳩左 有排唔比seed 系列參戰機戰
仲要機戰角色個個屌9基拉阻住地球轉
咁我本身覺得基拉仆街煩膠d睇得好爽
呢個po講緊主角 關佢咩事
用基因決定你讀咩做咩
長遠以來無參加計劃自由選擇人生嘅
就會係每方面俾人屌打
跟住新人類同自然人個矛盾又會岀來

機戰都成日搵角色鬧佢
粉紅魔女都叫雞蛋佢次次都尚書大人就真
more

原來係Z1比人鬧得最甘
機戰改寫得仲好過TV嘅佢
Z1 比成班圍住批鬥大會之後寺田比人照肺
有反省自己嘅行為再同阿真反議長
L 幫手救咗史汀娜開始中後段大改
UX 出嚟救剎那真係有前大戰英雄feel
一開始係
但基拉知發現唔對路之後就改成對住駕駛倉攻擊
小說直頭清楚寫住要殺咗飛鳥真
但基拉死忠堅持唔肯承認偶像出盡全力都輸
係 其實主角係東方師傅
阿寶:沒空奉陪你這種沒說得力的幼稚理想論!給我消失啦!

嘉美尤:把戰線弄更混亂啥小的!這可不是在鬧著玩耶!

勝平:把你那翅膀拆了!讓你在大家面前道歉!

羅蘭:你知道你現在在做什麼嗎?!

甲兒:在這邊讓你隨心所欲 又會有不必要的犧牲者出現了

鬪志也:擊潰聯邦和札夫特 是想成為世界的支配者嗎!
版權唔係sunrise話事咩
飛鳥真先係男主角喎
路人真忠心 重情重義 會捨己為平民 係衰在衝動做野唔諗清楚 講個性絕對好過Seed同seed d時期既基拉 基拉扯線公仔冇自己思想 亞斯蘭25仔牆頭草
精神勝利法
暫時呢個post 基拉同飛鳥好似係最刻人憎。
閃光的敗家仔有冇得一戰,追囡累事
所以後面路人變咗議長嘅扯線公仔都係唔討好
seed時代我已經覺得基拉仆街
Alpha 3 係戰艦上好似都有屌尻基拉對白
仲要係出自嘉美尤屌番佢係小屁孩
係咁也咩囉,跟住一槍一件
雷:(條友講乜鳩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞