基拉大和係咪最乞人憎高達主角?

1001 回覆
543 Like 76 Dislike
條女真係垃圾
紅衫係因為條裙
ZAFT成個行動一開頭講明淨係針對軍事同指揮目標嘅斬首行動 如果卡嘉蓮下令停火 同返ZAFT講會合作一齊搵吉布列出嚟 根本就可以阻止戰爭 唔會有平民受害 除非你哋繼續無視CE世界嘅context 覺得ZAFT就係侵略軍

大天使號冇殺過ZAFT軍人? 淨係呢樣嘢已經係足夠理由要智慧女神號打沉大天使號啦
議長呢種理想主義者,往往就係對人類種種不足睇唔過眼,結果造成各種悲劇。見證完香港、俄烏戰爭仲覺得議長可信嘅人,點解仲要上連登,早日搬上北京,睇小紅書玩抖音讀习語錄咪仲好
古魯謝好似都有食過
下令停戰一定耐過佢哋打啦
再格硬話人多手腳亂
一停戰吉布列會更易走
唔好為拗而拗啦
事實係,停戰你估就咁講一聲兩方d人自動停手?我當係奧布後退,之後zaft唔追擊(真一定會衝上去繼續打),再派人傾點樣合作,派幾多人入來等等。

成個領空炮火亂飛佢都走到,停哂火佢更加易走啦,剩係ms 出動都要時間架
仲有佢阿哥
AGE 果個適性計算
幫你計完數 點條明路你行
阿爺係好撚有大志報仇ge人
老竇好聽就努力維持天秤平衡 但佢自己心底都知道係拖得一日得一日
有d得過且過 不過都唔係重點
阿西姆!!
謝哈特!!

孫就....屌你老母仲衰過基拉
老豆係正宗唔負責任溝撚咗女神中出即飛型
唔係做完老豆養大個仔仲要養埋個ZOOM 仔, 鄧佢慘

出番黎就剩係話有部機械人打唔撚贏最後又要阿爺幫手
口袋個小學雞
其實由條友話命運計劃 = 唔比你自由揀返咩工係好小事,點解要反,已經知冇咩討論空間

個故事就係講啲人覺得依個係仆街計劃,條友就覺得係正嘢,咁根本討論唔到落去,

條友應該係一開始安心出行同打針政策出嗰陣真係信係自願仲會屌人點解自願你都反呀
對於地連嚟講zaft咪又係入侵
幫微型團體為名,推倒地連為實
ZAFT針對嘅係理法同幻痛呢啲恐怖組織同支持佢哋嘅恐怖主義國家
為歐亞聯邦而死嘅ZAFT軍人真係慘 自殺式阻止毀滅仲要俾你哋話係侵略者
死毒撚下場
幻痛點樣樣叫恐怖組織
命運計劃根本就係錯
做嗰樣野做得勁 成世冇得轉工 係益左政府 將效率最大化

你生活唔會因為咁好左 因為升職都係靠關係 返過office就會知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞