基拉大和係咪最乞人憎高達主角?

1001 回覆
543 Like 76 Dislike

係咁咳緊係乞人憎

唔乞人憎,由頭到尾都係戰爭機器,揾到識用佢既人就發揮到。
杜門除咗大男人主義同衝動撚唔聽人講之外冇乜缺點
而且佢最後肯認錯

基拉依啲偽善撚最乞人憎
法國美國
西布頓 羅倫
團長問題姐 比人推兩推就野心膨漲
三明只係好似每間公司都有一個做野手腳快又成日問人拎野做既同事 比啲花時間既下蘭野佢做已經夠
如果當日團長唔比巴力拋到佢應承做火星之王 有黑社會靠山做走私已經足夠全團人衣食無憂 唔好唔記得當日團長既目標其實只係想大家都有餐飽飯
age 阿爺都乞人憎?

通常係屌人設年齡多
老豆多fans
阿爺夠狠 仆街 見個仔無xrounder 就唔理個仔
但好少聽到話去到憎
下,細個好鍾意睇seed,果時seed係好hit,童年回憶黎。唔會覺得基拉乞人憎
我已經有覺悟,我會戰鬥!!
佢咁ge 出生你想佢有咩主見文化思想
其實做咩咁多人憎基拉
飛鳥真冇人講?
其實基拉都係學生黎,入世未深,比人利用多。

痴左落粉頭公主到掛?台灣仔好憎粉頭公主。佢地講到粉頭係邪惡軸心。
由基拉拎到高達開始個個係利用佢外掛能力架啦
咁有得屌莉古絲緊係癡埋佢到架
多數都係成套SEED-D咁屌順手憎埋基拉
http://format-acg.org/gundam/Seed/Seed-D01.html
個角色黑人憎到我連佢部機都唔願砌。
班台仔好左膠,睇佢講粉頭講解到一半就聽唔落耳。
話粉頭無認真同議員溝通。
我心諗啲鳩層會撚聽人講咩,好撚天真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞