基拉大和係咪最乞人憎高達主角?

1001 回覆
543 Like 76 Dislike
因為鈴村得罪編劇成個角色玩爛左
你都唔好話
之前福田都話個劇本係根據佢死鬼老婆作少少修改
潛台詞就係衰撚咗唔好屌我,搵個死咗嘅人找數
係咩?
Seed d做過乜
淨係睇過seed
議長開炮係因為佢哋出兵 議長開火射嘅係艦隊同軍事基地
唔好唔記得PLANT啱啱因為吉布列生勾勾上到宇宙開鎮魂曲差啲滅國
唔通企定定等人搶鎮魂曲再射多飛落PLANT度
個呀孫真左膠先乞人憎
尊重啦好唔好
偏偏佢啲機最好賣
粉頭係有野心既,而台仔就話粉頭係黑的真祖,佢講到好極端

間接美化左聯邦同扎多啲鳩層

你有興趣可以search 拉克絲 黑
係團長信錯金毛 以為佢好把炮幫到佢做火星之王 本身好好哋安份守己就無事
三明由始至終只係打手一隻
freedom 真係靚,打機又好用又勁

比個劇本搞衰左
咁最乞人憎嘅女主係咪佢
蒼天之劍配埋首Meteor從天而降
真係永世難忘
廢柴先覺得佢克人憎
細個睇真係會毛管戙。
另一幕係卡嘉連老豆同個國家攬炒自爆。
要開個新post 先夠討論,女角好多人選
form wiki
1959年3月28日生於浦和市(現埼玉市)。短期大學保育科畢業,在短大漫畫社團認識當時還是高中生的福田己津央,畢業後仍繼續同人誌社團活動一段時間。曾是職業婦女,懷孕後離職當家庭主婦,截至2008年受訪時育有兩名子女。《高智能方程式》OVA版乃其出道作,原是在家為福田繕打電視版劇本當中提供修改意見,久之福田索性要她擔任編劇。
-------------------------------------------------------------------------------------------
保育科畢業,喺屋企湊仔,睇電視劇,戰爭片寫咗做偶像劇,明晒
有乜野一次曉之車解決唔到
答:播2次
成部機咁多推進器打爆手手腳腳都仲郁到啦
最MK機體
wing 0 EW / freedom*2 / destiny
係有班人喺到無理解讀姐
成個故事由頭到尾都係set議長係壞人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞