基拉大和係咪最乞人憎高達主角?

1001 回覆
543 Like 76 Dislike
你天賦係掃地
點解你要來見洗廁所呢份工?
你對掃地有咩不滿?

得la, 你可以返去等消息

慘絕人寰
偽善lol
咩意思
從來無話要選擇
呢個PO 就係講緊垃圾基魔有幾乞人憎
Seed D其實就係話比你知上得戰場嘅就唔好講到自己咁正義
出盡奶力鳩打,跟手比財團B出產品得
上戰場點解唔可以正義?
真係用愛可以和平?

又玩極端選擇?
我都過去ELS算
工都冇得你見呀
人哋份工就係打交
打贏咗 自己國家就有地球話事權
議會入面D議員應該全部俾議長昆左
原本應該唔係打阿拉斯加,其實打阿拉斯加應該係聽克魯澤講所以走去打?
克魯澤好似係議長心腹黎,又做隊長帶住阿斯蘭,又俾天意佢開,有新機又俾佢用先

講開又講,SEED、SEED D、同埋黑西個套,D人D死法都幾癲
記得黑西個套隻決鬥改裝條女俾狗咬死,個陣睇都好震撼
sor
我返屋企做返毒男算la
我係廢物
出左幾多集一出黎講到好似好勁咁
一路咬一路噴血
所以個陣伊扎克都有屌佢問佢想點撚樣
條友俾人屌完先肯開新機
但最好笑係佢拎完特權章之後,後期連機都冇埋,已經冇人聽佢講野
佢又再叛變
武器係佢手
佢決定點用就點用
你唔鐘意咪叫叫同基拉講道理囉
試下用愛感化基拉叫佢打返駕駛艙
答案你自己都講左
1. Freedom 有能力做到不殺.
2. 基拉唔想再有閃電悲劇發生.
好似真係俾狗咬死咁,條女死得超級慘
SEED就獨眼巨人,創世紀射落去都係爆開,你慢鏡仲會見到骨
有時都唔知係咪製作組壓力太大,係呢D細節位做得特別好
出得2集

第1集講我都係ACE, 打過維京杜艾攻防戰,今年都清過核彈,之後派落黎
第2集出擊,威過陣去左撚史丁拿,之後又比基拉當玩具撚,最後私怨戀戰死鬼埋

果陣睇到下退場啦 又話吹到好鬼勁既
偽善好過真小人
係衰觀感差
你唔係俾人射個個你會咁諗係正常

但佢咁做係令人明白佢上戰場唔係為殺人
而真係為左停戰
配埋粉魔口術咁說服力就會高d
機戰入面已經比成班友圍屌完啦
同我同一個反應
不過由佢出場個刻我已經覺得佢係一個領便當角色
係差在幾多集,個陣睇都係呆左,下?死左啦?
機戰咩都做得啦
咁人地可以係佢自己世界做不殺+停戰
其實真係冇問題
岩呀, 三流機師學人做主角
打過G-Gen?
啲扯白旗嘅敵機係會比第三勢力打死
你想做不殺麻煩你回收,一係快手打晒第三勢力
唔係拍拍蘿柚就走
但係seed d入面 基接就係第三勢力
其實個陣睇我都唔明點解要搞鳩粉毛
跟住後期先有人討論講話係扎拉派啲餘黨去殺粉毛
但基魔覺得係議長搞鳩佢條女就狗衝開部機打晒兩邊
睇到我一頭霧水
到而家都唔明seed d想講乜
咁其實個陣阿斯蘭講大家溝通下,可能有咩誤會係啱嘅?套野太亂
所以基拉咪兩邊都打lol
大家變哂殘廢就會有藉口返歸唔打

你趕住投胎就無法
Seed d改過劇情
唔使討論其實亂七八糟
Seed d係用嚟賣玩具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞