基拉大和係咪最乞人憎高達主角?

1001 回覆
543 Like 76 Dislike
最強嫁妝
而家係ZAFT捉吉布列 奧布守吉布列
你叫攻方唔好攻 信守方嘅人幫你攻

又唔見自由唔理ZAFT直接去追吉布列
又唔見自由炸咗個質量投射軌道斷吉布列後路
根本主動權係粉毛呢班亂入戰場嘅人度
但佢哋選擇主力阻ZAFT捉吉布列
而唔係主力捉國際戰犯吉布列
總之捍衛主權就大晒
放走恐怖份子就唔關佢哋事

仲有奧布軍都唔係無辜
睇返啲軍方高層同紫毛講嘅嘢
佢哋係知吉布列係奧布

但佢哋依然選擇聽紫毛話為吉布列而戰
完全係
我們知道他們在說謊,他們也知道他們在說謊,他們知道我們知道他們在說謊,我們也知道他們知道我們知道他們在說謊,但是他們依然在說謊。
邊個勁d都叫有得拗下
Z出先你十幾年點抄你呀
一個忍辱負重復仇成功,之後次次都自己開新字頭,另一個毫無主見連自己老豆都反,次次都做尚書大人,差好遠喎
就算唔代入都係咁話
動畫有講一啲公開反對既國家比議長用鎮魂曲打,奧布係下一個目標
議長話呢啲反對既國家係危害世界安全啊
咁叫自願參與?
真條傻鳩見到自由就失晒控你唔講
奧布軍守住自己屋企好出奇咩
仲未計根本近99%嘅人都唔知吉布列係喺邊個位
知嘅卡嘉連拎返權之後就搵到啦
你上面張圖個軍人都好明顯係怪緊個紫毛但係唔守又俾人殺
佢join destiny咪又係做地底泥
首先係個妹死咗,之後同大魔王和解到先唔正常
官方game都串鳩條友
啲任務揸部突擊出嚟仆街
唔知係咪我反社會 我覺得根本無人駁到 作者都唔知點駁 人都係仆街 應該核平
最尾真發癲打鳩埋露娜 亞斯蘭救機 真係唔知做乜鳩
條女根本一早睇中大魔王要收佢做打手
所以基本上對強化人好有優勢,唔見之後轉軚跟粉紅頭班柒頭做乜鳩
邊度好
同埋大天使號班人咁勁,本身就係命運計劃既最大得益者啦
基拉莉古絲亞斯蘭卡嘉蓮呢啲識爆seed既已經證明係最top既基因,無論反唔反議長都會係人上人,咁點解佢地又唔肯先
睇高達一向都唔多理d主角,現實一部機的作戰唔會對戰局有大影響,不是量產型的高達的存在價值是實驗和收集數據
脫毒失敗
因為行嘅話當權嘅唔係佢地
如果自由唔係飛去ZAFT嘅戰線而係直接係奧布內部搵吉布列 真會遇到基拉?
打咗咁耐粉毛班人有幾多係搵吉布列有幾多係喺ZAFT前線開無雙
所以我先話主動權係粉毛度 係佢哋嘅決定令到吉布列走到

總之國家主權就係神性不可侵犯
即使你嘅國家係恐怖主義國家
三萬黑驚都係維持香港呢個家繁榮安定

ZAFT軍入城一定姦淫擄掠 無惡不作

大天使號一秒就送晒呢啲侵犯國家主權嘅外國勢力上西天
自由救卡嘉連喎點會見唔到
同埋嗰陣zaft都已經係打到入去
你不如諗下真做緊乜好過
佢返去補給自由都冇諗過追佢
仲未過個尼爾喺艦食花生
怪還怪 咪又係幫吉布列做打手
俄軍都不滿普丁送佢哋上戰場㗎

卡嘉蓮講一句說話班軍佬就可以捉住紫毛 羅蘭家根本係紙老虎 啲軍人係咁正直知道吉布列係自國家就自己郁手搞掂紫毛啦
根本連奧布軍都只係班為邪惡政權服務嘅齒輪
聽order做嘢咋 打份工啫
又要怪基拉 做咩唔去搵條ON9先
做咩上前線
佢出現得係奧布個戰場 佢既職責就係頂撚住條戰線 你仲想佢點?
想屌基拉都唔係咁架嘛

屌, 個時奧布戰力 撚頂到Zaft咩
就黎比人入撚哂 好似俄軍圍基輔咁啦
呢個時候 叫個最強機師返去搵人 係咪on9
佢咪送撚左 卡膠連 兵分2路去搵囉 洗唔洗落機玩真人無雙 避子彈咁去搵條撚樣?
睇返札多兩個ace有正經嘢唔做喺到戀戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞