基拉大和係咪最乞人憎高達主角?

1001 回覆
543 Like 76 Dislike
基拉啟發咗天上人,專拉仇恨
鬼知咩,本身SEED系列嘅科技就係唔科學
基拉啟發咗天上人,專拉仇恨
如果假設基拉肯落殺手 咁近個Destiny個Hyper Deuterion引擎會唔會仲可以無事
呢下其實都證明左基拉可以係唔殺既情況就唔殺 之前有人講到佢打輸俾真嗰陣已經想殺真 如果佢仲係keep住想殺既話嗰下已經可以殺 但佢無殺 之後仲要俾阿真串佢
當年SEED救左成個高達系列,令高達起死回生
主因就係機設夠靚同D歌好聽
粉紅魔女好似有係背後做緊野
你地第二日要再打真係冇辦法
咁唔係基魔問題
係另外兩方既問題
點解唔圍左基魔先?
如果斷手斷腳就一定死既話
真死左幾多次?
打柒兩邊係令佢地當刻停戰 睇下之後可唔可以有其他唔開戰都解決到既方法 唔出手去到最尾邊一邊贏都好 另一邊戰敗國點都要簽不平等條約 咁既話過幾年咪又係再繼續打仗

佢地係太過理想主義姐
睇番有幾套激勵哥都係佢負責係咪skip得
唔會無事啦 嗰個情況佢得返肚砲可以用 咁高出力仲要咁近距離無可能無事
佢熄咗反中子干擾器 唔係熄爐
樓上嗰個既世界觀次次都要死 基拉都死左唔少次
ボトムズova個d好多都爽片feel
睇激勵哥無雙
問題反而冇咁大
所以咪話佢地天真囉
基拉同粉紅可唔以好似杜魯斯咁用自己條命吸哂仇恨上身去達致和平丫
事實上基魔又真係用咗唔到幾個月就停咗場戰爭喎
點天真法?
有咩天真唔天真
故事最後係停左戰喎
其實可能咁樣正合基拉佢哋意

不過佢哋擺得開人種矛盾先算,然後擺得開嗰啲又多會幫三艦/Terminal
真最後連命運高達都爆埋
得返個人連太空服係宇宙
最後都冇死到
阿斯蘭鍾意揸格機
就係知跟咗命運計劃要成世揸炮機先反
Thx我睇下捱唔捱到TV先
天人成功既原因其實只係因為各國既紛爭原因最主要係能源問題 而seed個世界觀係種族問題 所以點都好扎多同連合點都唔會合作 呢個都係最大既分別
咁我如果喺嗰個世界入面都會想咁powerful嘅人係理想主義嘅

唔好好似議長咁理想主義同強迫就得
其實動漫無講議長落order 殺莉古絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞