基拉大和係咪最乞人憎高達主角?

1001 回覆
543 Like 76 Dislike

ラーーーーーーー
機人界硬係好撚多想喧賓奪主既死仆街
Thanks!就係gundaminfo睇完seed remaster 定想睇埋seed d. Btw想問吓remaster 除咗加咗seed d 啲圖做過場係咪劇情上邊都有少少唔同咗? 如果冇記錯舊版尼歌路死個幕係基拉好流暢咁避開同時一刀劈埋去,而家好似變咗尼歌路自己撞埋把刀到咁,如果冇記錯嘅話除咗呢幕仲有冇其他有改到?
個人覺得seed 啲劇情係唔錯的講經之餘啲打鬥都幾好睇

exactly自high到痴晒線
我記得有見過話十月就但係頭先google搵唔到source所以都唔好信我住
好似seed d冇改得咁明顯
卡迪珍娜世一
lm
https://youtu.be/d6H7ezVa6ME
同埋奧布攻防多咗完美突擊
https://youtu.be/9Qawv-o6k9g
seed d最明顯都係改咗鳳西上去攞突自
俄佬都話自己唔侵略,係特別軍事行動,
去保護烏克蘭嘅俄裔,
澤仔當初就應該撤退到聶伯河以西,
今日就唔會死咁多人啦
因為基魔粉駁唔到就要用臭蟲論拖其他角色落水
背脊大大個推進器仲未計多數剩係射一隻
無論點嘅制度都會有不幸發生
否定烏托邦唔一定係好人(如基拉)
但表示要創造烏托邦嘅當權者(議長、DN嘅夜神月)
一定會帶嚟災難

自命不幸嘅人,你點去勸導
都只會覺得係人哋高高在上、可憐佢
佢哋唔會聽入耳
seed既好人多數早死
未死得既
一係好打得
一係牆頭草
俾你留返條命仔唔想擴大仇恨又叫偽善
佢嗰下唔殺唔得啦大家都係2500 機點留手
機戰製作人點諗咪會點寫
阿斯蘭表示why not both
算la唔想駁佢地
佢地話係偽善又錯唔哂
基拉最衰唔拖埋救生船去救人
正仆街仔來
做d唔做d
偽善!

好似係
男人嘅夢想
其實同Trolly Problem一樣
打杖點都會有死傷
如果你拉手掣(出戰)就死1個救5個
咁拉定唔拉?

左膠可以堅持唔拉
教條主義為本
但世界只會因為縱容步向災難
Seed d最明顯係露拿條底褲仔
你以為有得屌?兵黎架咋 可能晚晚粉紅頭都同單眼佬卜嘢
真係r晒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞