買電視機 / 換電視機 集中討論區 (107)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
我見好多都有擺A95k
上星期送左張一枚板飯枱黎
之後先發現塊板兩邊都凹左好撚心痛
我好早已經睇過,都睇過之前嫌慢茱麗葉巴打post條facebook link,入面係專業cal色對A95K嘅評價,然後下面comment都係呢個人貼咗自己條link,你會見到cal色先生都同呢個人講咗色準唔等如靚(少有中肯嘅專業人士,始終講呢句會引起行內人士不滿,而我覺得叻嘅cal色會教到客明白色準係咩一回事)

呢個人嘅回應係欣然領教,同埋你睇下呢個人個post其他部分都係讚不絕口,我唔覺得佢投訴嘅嘢好大件事

PS5個問題就係佢冇set好VRR咁解,甚至連firmware都未更新好,我一開始唔識都係set完又set,原來係input嗰度set,如果佢有入嚟呢個post就唔會有呢個問題

又唔見其他連登巴打有問題喎
再靚既都係玄學
其實一部flagship OLED電話畫質都打贏晒OLED TV
我覺得呎吋重要d
兩樣都重要
錢最仲要
點解要買水貨既?
呢部有行咩
你果部冇region free + 未計運費掛
想問下sony x80k係咪裝唔到disney+???
肯定裝到

裝唔到係因為你Google acc地區問題,多數因為買左外國Youtube Premium搞到咁
咁係咪轉地區就得?
唔係電視轉語言,係Google acc要轉番HK
謝謝你!我搵緊點轉
有無人知色彩格式Yuv422同rgb 差幾遠
Ps5 4k 60fps可以用到rgb
4k 120fps只可以用 Yuv422
有錢我都想8x 吋 G2
Z2
想問下三星Q70A系列同Qx2A系列係咪一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞