買電視機 / 換電視機 集中討論區 (107)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
明白簡單易明
又想問下
如果router有邊隻推介
屋企大約600呎係唔係買一個就夠?
netgear mesh orbi
係唔係一對嗰款?
感謝step巴
我屋企實用592尺用RBK40 orbi 全屋打通
明咩野?
開箱有問題 點會冇位
你自己搞清楚, 運輸做成內傷, 裝機師傅開箱先發現, 只係佢搵唔搵野入, 入買家定鋪頭

https://m.discuss.com.hk/amp_viewthread.php?tid=27305662&&page=3
你要明白 賴皮總會有
但你自己做足步驟 唔開就少個位俾人入
你自己開 就一定入你
我梗係唔開啦
呢一點我清楚風險好大
因為佢搵錯人囉送貨有問題點解唔係搵supplier
RBK352係唔係都係一樣?我見係用wifi 6
都OK

想好D就RBK752
講到尾真係出左事都係睇鋪頭
佢賴皮都得, 張DN就係代表收貨
我唔係大鋪豐澤百老買
當然好小機會出事, 好小機會賴皮, 忽略左而已
睇左一個星期,C2 55吋,非常滿意,
以後唔會執著做SONY電視死忠
有用過sony oled?
機電工程署都有講天綫外露會影響電視訊號傳輸,手拖手不如成條買過再拉綫

https://www.ofca.gov.hk/tc/consumer_focus/galley/information_leaflets/index_id_7.html
送貨要擺位影相,你唔郁佢就唔會入你,如果送貨爛只要經裝機師傅確認,都係照1換1,SONY都會第二日換到畀你

呢個亦係點解由公司師傅裝機嘅原因
之前用SONY LCD,其實宜家sony OLED點?
同埋佢話粒CPU好勁,認知智能咁…即係所謂AI 喇…
唔該晒Step巴
咁如果65吋 水貨都Ok 嘅話
有冇邊部好介紹? 同埋係咪得LG 水貨同行貨系統冇分別?
巴打係澳門住?
LG 都有AI
錢包support 唔到姐
係呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞