[RD 唔易做] F1 2022 法國站 賽後生討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
今年完左大半
之後都係場場爆馬 Max巡遊 兩架平執雞上Pod
而家個流程係

炒車
X: “Are you ok?”
叻想reverse
叻:”I can’t find throttle”
叻:喘氣
X: “Now at 0%”
叻:”NO”

估計叻有入後波所以佢冇話cannot find reverse
但可能踩落去冇反應
工程師都話佢0% throttle
即係引擎冇反應
估計叻明白再踩都冇用所以NO

咁個問題係個油門係撞之前出事定撞後有問題
睇嘢要闊啲
你睇得太正路喇
垃利可能用蝴蝶粉嚟做彈弓
都係少少唔明
佢頭轆過咗主席尾轆姐係差唔多半架車啦
佢係inside overtake
咁主席作為defence其實已經俾素食咗 唔係應該要收咩?
姐係你意思係素自己食咗curb位 所以主席冇必要係正常賽道上讓佢?
如果素冇食kerb 大家都係灰色位 咁主席係咪就要留位俾佢?
我見有個訪問叻淨係答lost the rear
咁我明啦 想救但救唔到
咁好大機會用咗呢隻意粉
On9con撞走和牛之後輕鬆搶分
半架車只係deserve room for racing
唔係要讓哂你行
呢個咪Binotto本人嚟?

只係mathematically possible,睇嚟下半季都係睇紅牛會唔會有free to fight
咁其實主席算唔算有reserve room?
主席已經入曬阿素子隊個頭埋去,埋到去撞咪半個車位囉,屌。
主席咁嘅表現都鬥唔到
屌你
點會free to fight
之前未咁大分野都出到TO 宜家出得更果斷啦
I see
姐係撞嗰吓其實素先啱啱入半架車

巴打唔好屌
睇文字已經覺得好慘
有俾夠啦
果個位算窄
每邊都食少塊curb囉
偍係Russell去埋食exit curb
Tap and go penalty 真係嚴重不足
Thanks明白了
我意思係提早拎左WDC 之後應該唔會再有TO?
新例改成咁
啲碰撞fans嘈到2046
次次都係penalty睇彩數
不過FIA樂見班車迷嘈到拆天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞