[RD 唔易做] F1 2022 法國站 賽後生討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
下年轉隊喺青山鍊車架啦
叫唔郁車手都幾撚大鍋
不過講真難得遇到部有爭冠實力嘅車
又真係會好唔想比車隊啲尻屎嘢拖累
垃利一向係咁
唔好期望佢可以同人爭
之前Manoco 都試過啦 最後咪跌咗個冠
啱啱丹生話油門問題係撞完barrier之後先有
所以自爆應該唔關油門事?
個問題係 你有d information 係要靠車隊先知
而家 Saniz 就好似打緊RPG game,
但佢會懷疑 畫面上o既 MP 同 HP 數值量係唔係真
就算佢唔跟大屍order, 佢要做決定都係要base on 呢d data
Ferrari gives up everything
https://www.motorsport.com/f1/news/carlos-sainz-ferrari-criticism-f1-strategy-unfair/10342459
Carlos Sainz believes that criticism of Ferrari's F1 strategy calls this season is "a bit unfair" and says French GP qualifying showed it.
Ferrari: Box box
希望紅牛做下好心
叫 Max Monza 罰格俾班紅軍開心下
沒有法拉利就冇F1
完美演繹
牛第三副都未開
紅牛罰左 你都要過到終點先得
垃利主場會自爆
GP2 strategy! GP2!
Max罰格咪即係等拉利內鬥
隨時開戲
兩次穩袋既p1 都炒車
19叻EQ都幾高
HAM狗點會同你落車拉
突然間發現拉利同平治wcc分差只有一個dnf既分數
所以某程度睇新屍係賽場上個腦轉得好快
林蛇腰痛要坐輪椅啦 仲點會拉
Horner話佩蛇收到兩個vsc ending message,所以搞到佢restart慢左
https://twitter.com/redbullracingen/status/1551217014819127296?s=21&t=uz-mEIjYSUopSze1Q0WpTQ
https://www.youtube.com/watch?v=sx7nD3A22XQ
對住老死係用屌你老母嚟打招呼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞