[RD 唔易做] F1 2022 法國站 賽後生討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
Max 同Lec 兩個人今年應該預左會同對方鬥到死 , 但各自都因為mechanical 問題, 場內榜上都無乜得dogfight
得頭兩站兩個瘋狂埋身肉搏
之後就輪流壞車/搵唔到setup推唔到架車
https://amp.formula1.com/en/latest/article.binotto-says-ferrari-must-turn-the-page-and-secure-a-1-2-in-hungary-after.7h2h2Q5gE6geoNYRAYmuny.html

So I will say there is plenty of reason why we need to smile, and be positive, because our objective going in Hungary should be not for a winning, but a one-two.

1-2
今季起兩個大熟大勇
希望可以keep到狀態

但最重要係拉利唔好撚再on9落去
迫不及待想玩玩了
三個入面阿非似最有料/最有心
講 RB 平治會暴動

怒屌拉利就同仇敵愾
你開 我課金🫡
同意, 之前L佬都有 d 片有炒外國或者勁短
https://youtu.be/s74LocRHyyo

重溫林sir Q3打灣岸
貨到頂有only fans直播
一定比你地笑柒我英文差 口疾疾
L 佬岩岩條講alonso 既片完全係抄
同埋有時睇賽後片會想知d 睇live 未必見到既野,好似今場呢條咁
下站條TRACK應該岩拉利, 已經聞到佢地會玩唔分1-2號車手
教埋打F1 2022
不過佢急同出得快
咸狗個 channel 我就 block 左ge
19叻帶頭都起晒狗牙
話雖如此
但係爆炸頭講到咁...

等陣自膠1-2唔到返嚟咪畀人笑到面黃?

而家預測比賽落雨喎
想乞埋一份了
佢唔知30圈左右話左邊胎一般之後佢都自己收慢左
所以佢個FL先會喺30圈
佢而家領跑嘅話真係去左另一個層次咁
有啲咸狗巡遊feel
我係賽車台貨咗比你啦
阿非就直情做過賽車相關
L佬就 for casual fans 同埋多啲諗頭
加埋拉利崩盤個個都諗起佢睇佢哭喪
點講呢,我唔介意你出得慢少少
但條片唔好好似報新聞咁
睇新聞 / highlight 我不如睇番f1 channel 起碼有車睇先啦

反而今場個excel 表,雖然睇唔明,又唔知真假
但起碼睇到下佢既分析先
呢條片我個人覺得幾高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞