[RD 唔易做] F1 2022 法國站 賽後生討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
主席個位好穩
老實講車隊唔夠膽玩到咁出面
始終去到最後係個 marketing platform
你真係咁搞一定成堆 sponsor 走人
老實講果下主席無訓著
淨番幾圈都未必守到
好,我地唔好再講2021 abu dhabi
我feel 到有好強既氣
我都覺得係勁
第一年上大隊 拍得住喊狗

怨婦煩就一定
但呢種心態先可以做到世界冠軍
你見Monaco個場,柒pit完仲敢出post J個double stacking就知d正能量唔惹少
佩狗一揸得唔好就要雞架啦,其他野無視
唔夠max快雞,慢過馬要雞,慢過平都要雞
白事當紅事辦係勁既
以前睇平治包Q真係好簡單,睇翻今年真係好難
慢車暖唔到軚係佢嘅問題 兩次safety car/vsc restart都睇到佢柒唔係話要雞 而係依樣就令到佢0機會同max free to fight 因為就算畀佢lead住啲分都會咁嘔返出嚟
唔覺得Perez 果下係純粹係佢問題
賽車手無你地諗到咁vulnerable 咁易遊魂
唔好癲啦好無
佢喺得紅牛已經冇得free to fight
出tr嗰場已經話咗比全世界知係唔會比佢高分過max
主席個問題未佢係二號車手拍max同唔夠穩定,試下VSC 7 restart 係max/叻 是旦一人,應該無咁多討論

如果主席夠穩定,咁佢依家話唔定係拉利啦
Fia 出咗statement vsc出咗問題
喺垃利比意粉佬撚慘啲定喺紅牛比人屌慘啲,我分唔到了
係, 但全世界都係咁
Tap落去自己架車爛唔爛都睇彩數啦
講到真係完全自己控制咁
因為最快個架自己爆engine
陸仔一收皮真係冇人可以同max鬥
正常情況炒車兩敗俱傷啦
垃利尋日又全部7 pit ?
正常情況兩敗俱傷
你睇今場smb同拉導
但唔知點解平治永遠做到自己零損傷
對家就跌落包尾仲要爛車底
https://www.youtube.com/watch?v=YjR9juI42Gw&t=192s
比2019更激動
今場聽到心都有d唔舒服
unsafe release罰5秒 幾快pit stop都冇用啦
氣到宜家半季都未上力都唔知點算
相反麥仔兩個年頭唔掂 之後唔聲唔聲中游算幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞