[RD 唔易做] F1 2022 法國站 賽後生討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
真係一撚流
係,一出vsc 果下已經排哂陣出哂軚
係過左pit entry 定點所以先無入
沙地入股
又唔改名
又唔control
咁入嚟做乜
錢多冇地方駛呀
L佬出片啦
Merc連Smart都變埋同吉利合資
就算吉利成個AM食晒, Merc都唔會理
Stroll自己睇路
https://www.youtube.com/watch?v=YgGNIkbGcK0&ab_channel=MarcelFischer

鬼佬分析, 叻自己係有少少push過龍, 同埋唔撚鬆brake導致oversteer
睇佢條片講
陸仔片出咗再想比油
咁就出事
人閒錢多
PU 壽命對某枝車隊嚟講就更加短
咁樣衰自己,唉
嬲到年份都打錯
真係rd唔易做f2嗰個做咗兩場俾人炒咗 冇講原因
睇到佢一開頭應該癡左線
原來辛斯個5秒係衰自己衝紅燈
我指F1 單季 我諗都破左vettel紀錄
第一步唧。之後食埋都得

沙地個皇儲諗住用體育加強沙地國際地位。搞拳賽 買紐卡素。最近拉走PGA 班高爾夫球手另起爐灶 基本上用錢揼散班友

真 失手一場都輸左 max爭冠既穩定性屈機
但係都要本身rb決策係屈機 我覺得佢地全部野請示哂Honer 先出
兩邊都係啦 benz個火星計係快但是都要穩定先得
痴撚線既
呢d野唔撚睇數據啦
成季都幫緊max刷數據
https://www.youtube.com/watch?v=lCHggit6eGQ&ab_channel=FORMULA1
點解而家F1 無左 tv director version, 幾正
賽完第三場 佢開聲放棄左
佢都開聲屌車隊穩定性 之後架車真係整番好
點知原來季初唔穩定重要d

本身淨係預戰術爆 原來拉利乜柒都有得爆
沙地主權基金好似真係冇乜大project係靚回報

SoftBank vision fund衰喺WeWork呢嚿屎
力谷嘅Rivian仆街仆到直

人哋有錢有勢
旨在當個venture capital買個名聲
係 人地pit完 仲懶型plan E
Benz 唔計最後一場hang機 真係copy咁做
連H同M唔同都照pit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞