[RD 唔易做] F1 2022 法國站 賽後生討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
兩樣野想講

VSC restart 個度,屌黎做咩鳩,講到平治熄燈先過 Perez 先 Ric 俾唐仔咬住 0.6 restart 可以再拉開啲啲,不如問下你地個國防部長續約後有邊場好過 明明幾場前吹到佢有機爭世界冠軍叫 red bull let them race,一番到傳統車場就死晒影都冇

Alpine 好撚快,最後大頭拉開牛奶成十秒,奧乾罰完五秒都係差牛奶幾秒番黎,唔係四萬頂住 Ocon 十幾圈,真係第七都嘔埋出黎

仲有就係 AM 架車只宜正賽不宜排位
拉利驚自己個WCC P2好過
轉隊就得其實 VET 有版你睇
Charlie whiting 年代一樣多爭議
只係啲決定唔會咁鳩嚟
起碼唔會出現完咗Q先del lap time

我覺得Whiting 始終江湖地位鎮住
同 Bernie Max Mosley 老相識
唔會好似而家車隊車手唔驚你
Ric
佢係有腦
但係Q pace未係最一流
Race pace普通
爭WDC既能力值唔太夠
加速traction麻麻
睇主席對比辛屍出彎大直路嗰下
之後同sainz 講stop and go 5s
屌你
可能no嗰下係真係失控前一刻
拉利長期服務金就夠
成場車都on99
lec 自爆
主席成場發緊夢
新怨婦素狗
新屍唔係諗住條黃可以玩到尾?
戰術大屍成場都低智商
素dive bomb 固然on9
但個podium 位都係值得比素

佩喺度發夢
大家同等情況下restart 比人爬頭有咩好怨
agree
咁多場嚟講
其實得陸仔有得同max鬥
陸仔一收皮 基本上sainz係會比max放晒星
邊個講唔抵

應該要講今場佢根本唔值得有podium
lost many points in other way
Perez 識政治嘢你班人都唔明

佢特登話俾max 同車隊聽佢威脅唔到第一車手呢個位
呢啲先叫識撈呀
未禁條link已經估到係
NO!!!!!
黃到尾都要入pit罰5秒
係賭既就拎條紅出黎玩10圈啦
.......

本身有嘢想講,諗諗下都慳返啖氣好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞