[RD 唔易做] F1 2022 法國站 賽後生討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
J到虛脫
正啦直頭,送大禮比班濕鳩意粉佬
唔係 我指嘅係紅車再一次係意大利double dnf
細車隊筆直係咁上下,將就下thx
我知呀,激死班意粉佬,諗起都興奮
屌有撚用咩
啲戰術都係大屍級
今站兩架車一早pit 完
碌咗幾個圈SC 又pit 多次
垃利好似話意粉站有副再勁D既偈,Double DNF 不是夢
呢個我睇live 真係笑左出嚟,不過係苦笑
大佬呀,唔好癲啦好嘛
其實舊年 abu dhabi q 都好癲
叫毛毛俾invitelink你
我覺得baku已經定左今年wdc係max wcc係Rb

種點唔係個分差 而係車隊個心態 垃利根本仲係pat屎咁 一崩潰就keep住倒水
sainz: >>>
https://youtu.be/dOQrM5qHfrY?t=77
同一個工程師 2020西班牙站 圖要教佢計數 大屍真係
想睇Tifosi衝落場打撚死班大屍
咁真係仲差少少火喉既 今場唔知邊個錯當唔計住 Imola個下好明顯係佢犯錯 季初就用胎太勁

不過依d係要時間浸既 希望既係lec可以係未比班大屍撚死之前浸完
Remove the foot 呀嗱!
我哋而家真係remove your foot 啦!!!
果個狀態既Max真係有今生冇來世
揸盡賽道每一cm
同意

得早幾站個post都有講過
紅牛一聽到SC成隊pit crew已經埋位,你睇返今站鏡頭有個shot係影佢地一見到SC就跑哂出去埋位(雖然最後係無入put)

拉利?

Understood we will get back to you
小道消息

吉利想入股係真
但係唔止係入想 而係想逐啲逐啲變控股

本身AM都有平治撐腰
但平治都有吉利股東喺入面(李書福)
所以都唔表態

我自己覺得
最後沙地主權基金入股係買賣雙方權宜之計

Stroll嘅財團應該起碼同幾邊人同時談判

沙地入股價好似係仲平過AM上年計劃嘅IPO價

可能係Stroll見沙地係少數肯做minority stake就索性賣平咗俾佢哋

利申
9up
舒仔炒哂d budget

Btw 紅牛早幾場都試過得Max有新件主席無
又逼害我佩
5 sec stop n go
AM由吉利控股嘅話
車隊一係叫Lotus
一係叫Cyan racing
老豆會接受咩
講笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞