[RD 唔易做] F1 2022 法國站 賽後生討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
Back to you later
咁你岩
無主席上年車隊未必有第二
今年未必有機會車隊冠軍
果度好多錢
好啲
但要注意今場on9con大得益係因為SC出場而入pit果度賺到笑........
咁都係嗰句啦,FIA罰幾多係睇行為,唔係睇結果

逼人出賽道,如果對家唔縮出界外,就會變成炒車
個行為本身係等同causing a collision嘅,只係人地縮出界外所以冇撞到,所以會一樣罰5秒,因為無心之失炒車就係5秒
無心之失呢4個字點解讀對FIA 嚟講應該有太平洋咁闊
點會

銀河系咁上下啦
無心之失理論上都係一個misjudgement
講真,51G呢啲,擺明有心撞到對手退賽既,直頭應該DQ
根本冇賽例問題,洗拿老舒年代都係咁判
最衰on9con,唔係有機會睇裸跑

你 dq 佢又 BLM
邊個敢?
it's dangerous in that speed

點睇都係Max 錯
最核突係尾場專登講故意撞車會dq
其實如果果場係主席炒林 / 保炒max,咁會點
隨時4個一齊DQ
DQ 主席/保子瓜。 不過被人撞個隊一定出嚟係咁講crashgate 乜乜柒柒
FIA的確係有問題
但問題係呢個問題係同時影響緊在場所有車手
佢自己發緊夢 就算唔係呢吓
其實佢成場個Pace都好差

某程度上佢自己柒咗 真係唔好再出嚟講咁多
學廁所狼屌素咁講
Keep your head down, you can hunt them down next match啦
下場匈牙利 應該啱垃同埋平玩?

冇大直路嘅course, 同埋多中速玩
無佩蛇既話車隊第二就都會照有,係無左個wdc姐
其實都發生左好多場叻pole既話多數會慢慢放甩,但最後一定有方法輸
咁FIA垃圾就大家都知既

不過FIA有膽起上黎,我驚係直接俾個冠軍佢
對max / redbull,如果淨係DQ 4 個abu dhabi 既成績,其實都抵玩
真係柒咗收聲認柒好過
本來已經唔快臨碌到返黎都要跌咗
比人屌死垃撚垃快啲讓返架車出嚟
沒有最核突,只有更核突
到時fia會玩成季DQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞