[RD 唔易做] F1 2022 法國站 賽後生討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
轉會決定講差,應該無人差得過大頭
10隊車隊得大牛收到兩次message?

FIA:系統故障 不完美 可接受 要改善 完
https://wtf1.com/post/perez-slams-wrong-system-that-cost-him-podium-with-vsc-restart/

The FIA have since released a statement on the issue: “A second VSC ending message was sent due to a hardware issue, which led to an automated switch to backup systems that worked exactly as they should in that scenario. The same information is supplied to all teams concurrently. The VSC ending countdown time to the green light being displayed on the trackside panels is always random.”

姐係個system係有問題
但唔係淨係佢有問題
大家都係收到2個msg
姐係佢同素都係同一條起跑線上姐
最後都係佢自己發夢
Vettel呢
佩狗
Fact
原來素wdc追到只差sainz一分
下站新屍唔dnf嘅話應該又拉返開
AM真係好鐘意開晒啲軚用舊軚
Drag 大到核爆
開 DRS 都過唔撚到人
背後有隊咁既團隊砌部咁既車,係快,但咁唔穩定,好難唔懷疑
嗰下無對撞然後主席keep返喺前面我覺得no further action係合理

之後restart發夢畀人過無得怨
AM: 最慢都爬到頭+有份
一開季以為紅牛架車有穩定性問題,
今季會係拉利世界
點知原來係拉利架車有穩定性問題,
今季會係紅牛世界
拉利架車無問題喎
拉利班crew 有問題咋嘛
如果知係ending 索性直接喺條racing line上面行啦
你無ending message就話姐
而家個個都有 就變咗做佢on9
著火應該唔關crew事掛
真心佩服佢乜事都攬晒上身話係自己問題,係車隊想要既另一類好車手
紅牛上兩場輸俾拉利,大家都無咩反應

今場拉利輸紅牛,全世界幾大反應。呢d真係拉利隊車俾唔到信心令人覺得佢會反彈到
係wor
唔記得左上場
因為上場雖然P1
但Sainz燒埋bbq
今季要兩架都無事完到賽好似好難咁
問題唔係輸,而係點輸
上場紅牛max 真係輸少少技不如人,前場輸唔好彩碌到碎片
拉利呢?拉利係pit crew 花式自爆,緊係多反應啦
唔算啦
一次係兒時心願想揸舒麥加封神既拉利,又咁岩紅牛改例後架車唔掂
一次就拉利要sainz唔要佢,然後老豆力量想要佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞