[RD 唔易做] F1 2022 法國站 賽後生討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
垃利: 今次係throttle啫 之前係engine呀 Strategy果啲
今次唔計!
辛屍條黃其實有冇可能捱到尾?
後面兩隻格車其實佢有機會拉開
無錯喎 燒馬+pit
點解19叻賽後會認係自己犯錯?
又被Binotto 照完肺 叫佢唔好講真話屌垃利?

我想講el plan唔止快,On9con架車仲要特別硬正
上年墨西哥站嘅意外佢做三文治竟然全身而退
今場整爛和牛架車

但係大頭果架反而脆弱得多
吔屎啦你爆炸頭
紅不了
Push一圈都就黎爛
其實入得去又換黃 得10幾圈
新屍如果想本身黃到尾
就不如換條紅啦 定係佢已經無哂紅?
領略到迷垃利既真諦
我屋企人走入房睇下發生咩事
兩個低質戲子扯貓尾
一個扮自己mistake
一個話放心我唔會怪你 你手車係WDC級數
做乜撚野
Charles Leclerc about his issue with the throttle:
“It was after the accident. I couldn’t reverse once I was in the wall.”
和牛呀幾時可以順翻啲
係咁話主席無留位,怨到要toto叫佢收聲
遲d應該有radio
素狗推左主席出去 之後主席short cut爬埋新屍頭但係有讓位
之後素狗就鳩屌話我無錯要俾返位出黎。屌到廁所都出黎屌鳩佢話你dup底個頭望住個春袋揸自己嬴返個位啦
老老實實,拉利有份長期服務金,WDC唔係必需品可以話一線車隊最唔CARE WDC就係拉利。當然啦拿到冠軍D員工都有花紅分,只不過冇其他隊咁有鬥心係真
我諗緊有咩理由叻會話佢
“I can’t find throttle”
之後工程師回應佢一句話
“Now at 0%”
我估佢講個throttle去返0%
咁即係頭先有段時間唔係0%?
我老婆聽到問我邊個炒左車
細牛幾時先有返啲運
Carloss 4紅2黃2白 早啲換白黃黃又得 再早啲換白黃白又得 遲啲換白黃紅又得

偏偏喺一個白黃黃太遲 白黃紅又太早嘅timing 換白黃黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞