[RD 唔易做] F1 2022 法國站 賽後生討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
好似聽到素話跟rules佢頭轆已經到佢尾轆 所以佢話主席應該要讓?

丹尼爾好似開場嗰陣都有講呢個new rules

有冇師兄可以講吓?

利申:新車迷學嘢
例如pit wall 班蛋散睇住個delayed live 俾指示?
搵埋Alain Prost 一齊數垃利
netflix dts有集影素啱啱簽merc後,特登拖條女出倫敦市中心漫步等人揾佢簽名而佢自己講好enjoy做明星
即係同師姐咸狗一尻樣
今年就唔驚佢冇約次次Q好就正賽有事
永續podcast
He lost many points in other ways

迷叻迷垃利不願再回想最近呢幾場垃利發生過咩事
next race is our race
仲有啲爆下偈呀咁啦
都唔係運咁簡單
個upgrade 似乎都唔係氣講到咁撚勁

事關和牛係上週三DAZN JP個訪問一早露出倪端
佢講到個upgrade, 只係話好似......ummm.....好
係去到FP先至話架車真係有改善

我唸重要時間set車
我想知點解叻個油門可以隔左2個星期都仲有問題
呢d唔係應該小問題黎咩?
好想知如果而家大頭仲揸緊拉利會點屌隊車
仲有alesi 艾雲 貝加 巴叔等
彎位
而家係內線要半架車
多線要前過人
先deserve room
Russell作為內線食外面exit curb
講咩人地無留位俾佢
爆偈不得止呀
整完再爆過個下先過癮
好似聽到素話跟rules佢頭轆已經到佢尾轆 所以佢話主席應該要讓?

丹尼爾好似開場嗰陣都有講呢個new rules

有冇師兄可以講吓?

利申:新車迷學嘢
彎位
而家係內線要半架車
外線要前過人
先deserve room
Russell作為內線食外面exit curb
講咩人地無留位俾佢
而家其實未係好肯定係唔係同一個問題
不過望落有機會係
仲要team radio有提到相關字眼
但係最尾個NO又似係怨自己失誤?
有冇人讀到心佢個NO點解
因為叻個隊係大屍囉
仲next race個gap大到咁直接next year is our year算啦
但背景冇跣胎聲引擎聲?
傾向覺得已撞
然後喘氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞