[RD 唔易做] F1 2022 法國站 賽後生討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
但加埋五秒好似都成9秒先出嚟,唔快得去邊喇
我想問點解你次次都打saniz
你有心定無意㗎?
主席呢啲成日接觸不良啱晒大牛個架構
有時有貨交,壞壞地果時又壞唔晒
又唔會攪到19max
腥熱時
法拉利(保險)
FIA 出咗statement 認錯
其實幾中意阿氣,但場場都唔知搞乜鳩,佢實力唔應該咁差
第一次柒pit,第二次食5秒
叻會唔會有ptsd
佢個no我到而家都仲記得
應該全世界都delay
不過可能佩以為就完所以跑快左,搞到delta 好近
主席係有一下彈走左,連crofty都似為好快green flag但素無跟上去就以為素壞車
The FIA have since released a statement on the issue: “A second VSC ending message was sent due to a hardware issue, which led to an automated switch to backup systems that worked exactly as they should in that scenario. The same information is supplied to all teams concurrently. The VSC ending countdown time to the green light being displayed on the trackside panels is always random.”

佢係認個system有send兩次msg
唔係好似主席咁講話懷疑自己收到嘅msg唔同素
頭髮都無埋
仲想佢點
尋日我後期先睇,淨係知5s penalty個轉,最後成10秒咁滯先完成
其實唔係遊魂 係比第一個ending fake咗起咗油 之後見仲係黃焗住要收返慢 所以第二個ending signal出嗰時先比素狗偷到雞
買f1 tv pro 有冇得聽返全程radio?
兩個法國車手其實見頂
拉利 7pit 7 strategy 7 type management
抵輸,平治又作成最大贏家
咸全場冇畫面都有第二
素係一路領先緊嗰個 好似係上場先比sainz 過咗
嗰兩場落 TO 其實冇錯
唔應該喺嗰個場合 free to fight
巴庫就叻仲係 In the race
西班牙明顯後面新胎優勢但係又容易守出火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞