[RD 唔易做] F1 2022 法國站 賽後生討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
咁要條蛋散做咩
我覺得觀點與角度嚟
唐仔為自己爭取最佳成績無可厚非
話佢閘隊友影響隊內氣氛 都不無道理
不過成隊已經係咁撚4屆 Last corner 都要比人閘就真係慘啦
pole to DNF今季叻已經3場
對上一個係2012年咸蛇
留意
圖係打工嘅
隊AM係唐嘅

唐仔職業係兒子

圖唔應該啦就
奧地利啊
上到turn 4
縮曬腳都仲有30% input
遲下AM都比中資入股,驚西
琴日真係問plan B, what is ur opinion. 叻答佢idk

之前圖直頭諗埋d數俾班大屍計
咪有沙特條大水喉囉,仲要多個水源?
吉利入股失敗喎
仲有係5s penalty pitwall 話係stop and go
車手仲清醒過佢地
尋日max知道叻吵車都第一時間問佢is he ok, 之後唔知係咪我自己諗多左,max係有d失落覺得冇左一個最有力嘅競爭對手,呢兩位新世代車手俾到我好識英雄重英雄嘅感覺
我都覺
Max 仲要係火起咁講粗口問
印象中前場佢部車壞都無爆粗
正常邊有車隊問車手strategy架

坐係pit 睇晒廿架車時間位置距離
車手揸緊車隨時仲有幾多個圈都要諗

永遠都係問條胎點,捱多幾圈有無問題,大屍就係大屍
講真佢贏咗一屆
今年都話唔係想爭世界冠軍
係想享受鬥車樂趣
但你老味垃利成日自爆
搞到Max成日遊車河
真係有啲不安
我仲未睇replay
Max壞車個陣粗口就肯定有幾句既
差在有無播出街
銀石爛車咪屌左幾句
嗰下no 我都有啲驚唔敢聽
氣真係好多無壓力/ 壓力下犯錯
或者雞車令佢忟憎卦

最慘係佢今場排位前講一定入q3
畀雞莊笑到佢面都黃

呢個on9con又係狗屎運好到........
叻唔炒車佢邊有SC賺返被罰果五秒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞