[RD 唔易做] F1 2022 法國站 賽後生討論區

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
其實經歷咗今次法國分站
有冇人發覺法拉利架車好快 白胎過你 舊黃照過
對家開drs 都可以快得過
Fia 真係唔check下拉利副偈有冇做手腳
其實唔只 budget 問題,人才都係
勁既 engineer 就得咁多,有時錢都未必解決到,但明顯睇到 otmar 可以 lead 到車隊向新方向行,始終個鴻溝太大,好難三幾下追到上去,強如 Mercedes 都用 2010-2013 靠大改例先得
唔壞野大頭真係勁撚到震
我麥今年好似話接近停止開發,個第四應該嘔出黎架啦,不過比起季初估計已經好好多
架車啲 Drag 好似好大咁
今年摩納哥無事,所以而家補返

睇返琴日VET STR臨衝線嗰下,唔知stroll有冇興趣請ocon入AM,反正佢地兩個都咁鐘意跣鳩隊友
我都唔明點解呢啲罰五秒
都痴撚線,搞掂直接對手零後果
跟本 drive through 已經係最基本
佢白胎都係搞掂 F1.75 個班啫,對番黑平紅牛個啲都搞左好撚耐
其實Carlos 應該係差唔多到pit enter 收到order 入pit
但個差唔多係差一個車位
垃利唔係早少少叫,而係一到就要佢即刻入
Live 聽到車隊radio係有幾秒delay
都好喎
佢兩個fd底自己一隊,跟住互跣對方反目

其他人食花生
尋日應該一停無問題,反而最尾幾圈可以見到19大戰
AM部車真係好古怪
慢起上嚟慢過williams都得
但係快個時可以跟到中游
https://twitter.com/snowtsunoda/status/1551278633171714048?t=6FI6Y2ciyBe9ko3vTLFdXw&s=19
其實似係捱咗一陣先開咗個窿, 同大頭Imola果次一樣
初初係撞裂咗
跟住和牛係踩咗一段跟返住個隊尾
應該換白軚個陣未發現個窿或者未爛
換白軚之後明顯架車都唔得先至退落嚟

畀咗個假象以為個碰撞唔係好嚴重

仲要on9con 個5秒係SC果陣入pit serve咗
睇嚟有罰則上有漏洞...
似係AM班撚屌engineer搵唔到排位嘅tune window
noooooooooo
或者亂柒咁搞
上幾場咪試過FP3唔錯然後Q1 out哂
過去幾場已經話你知 拉利對兩位車手定位更模糊 更有機會free tofight
佢幾時做過戰地記者?
牛奶行運喎,咁都攝住無事有分返嚟
就算死跟都會衰unsafe release或者任何on9嘢
呢d野應該大頭有教既
咁多年都慣咗喇

垃利部車真係好快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞