[D149-] 抗俄衛國 133: Slava Ukraini All hail Saint HIMARS

1001 回覆
54 Like 3 Dislike
其實最後可能都係同俄羅斯買軍備,好似阿塞拜疆咁
理據係咩
暫時大多數GOP都支持烏,中期之後好難講
我諗主要係資訊平台同頻道既問題
反疫苗嗰班其實係睇開俄佬外宣

信就信
唔信就由佢
我之前都話,唔好再用45月既新聞去睇7月既德法
所以我話,唔好再用45月既新聞黎睇7月既德法
佢真係好慢,有名你叫輸已遲,但遲到好過無到
波蘭同德國有私怨啦,波蘭唔滿意歐盟阻止波蘭執政黨打壓反對派 要40架L2a7 根本獅子開大口,德國跟本自己都無咁多貨
Gerpard 已經啱啱去咗烏克蘭。6月尾先搵到挪威供應彈藥,一個月訓練好算好快
phz 2000/m270/gerpard 到晒貨囉喎巴打,咁都垃圾?
之前瑞士唔肯供應,7月9日先有挪威供應商話可以生產,25日已經完成訓練上前線,仲想點?波蘭同英國又比咗啲咩防空武器出嚟?Stormer 連雷達都無,波蘭就直頭比得啲單兵防空飛彈
update 吓啦巴打 德國同荷蘭(由德國訓練)phz 2000六月已經上前線射緊,gepard 啱啱交貨,m270 就訓練緊
德國好似無話比m113, 另外比咗批Toyota / Mercedes 改裝裝甲車

Iris T SL 中程防空嚟,不嬲話要年尾先到
同隻狗嘈做乜
德國佬武備鬆弛,死症黎
應該唔係盧布,不過同某啲人唔啱key
呢隻好撚耐歷史,唔止呢期
有冇source?真係唔知喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞